1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-11-2015 14:20

Εύκολη νίκη για τον Άθλο κόντρα στον ΑΟΟ

Η ομάδα των γυναικών του Άθλου Ορεστιάδας συνέχισε το σερί των νικηφόρων αποτελεσμάτων και την 5η αγωνιστική στην έδρα της με αντίπαλη ομάδα τις γυναίκες του Α.Ο.Ορεστιάδας.


Η ομάδα του Άθλου με όπλο την εμπειρία απέναντι στην νεανική ομάδα του Α.Ο.Ορεστιάδας δεν συνάντησε αντίσταση σε κανένα από τα τρία σετ που κέρδισε εκτός ίσως του δεύτερου (25-19) όπου αγωνίστηκε με την δεύτερη εξάδα. Η ομάδα του Άθλου πήρε εύκολα το πρώτο σετ με 25-16 σε 20 λεπτά και το τρίτο πολύ πιο εύκολα με 25-8 πάλι σε 20 λεπτά. Έτσι παρέμεινε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου της και την επόμενη Κυριακή 29 Νοεμβρίου αγωνίζεται εκτός έδρας με την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Α.Ο.Ν.Βύσσας στις 19:00 .

Με την ομάδα του Άθλου αγωνίστηκε για πρώτη φορά και η Προδρομιάδου Έλσα στην θέση του λίμπερο η οποία έδειξε καλά στοιχεία. Πολύ ελπιδοφόρο ότι στις κερκίδες του Νέου κλειστού γυμναστηρίου Ορεστιάδας ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ παραβρέθηκαν 150 φίλαθλοι .

Μεταξύ των φιλάθλων παραβρέθηκαν οι αθλητές της ποδοσφαιρικής ομάδας του Άθλου – Δόξας Κλεισσούς (η οποία από τον ερχόμενο Φεβρουάριο θα μετονομαστεί σε Άθλος Ορεστιάδας) μαζί με τον προπονητή τους Δέλγα Παναγιώτη και οι αθλητές της ανδρικής ομάδας του Άθλου. Την επόμενη αγωνιστική Κυριακή 22 Νοεμβρίου η ομάδα των γυναικών αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Α.Ο.Ν.Βύσσας στις 19:00 και η ομάδα των παμπαίδων στην Αλεξ/πολη με την ομάδα του Εθνικού στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής στις 12:00 στο κλειστό γυμναστήριο Αλεξ/πολης. Η ομάδα των ανδρών του Άθλου έχει ρεπό.

Τα σετ: 3-0 (25-16,25-9,25-8)

ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (ΝΤΙΝΟΥΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ): Καρδαμανίδου Ειρήνη, Πασαλίδου Μ,Λιαρετίδου Β, Μπαξεβανίδου Α, Φιλιππίδου Ζ, Κωνσταντάρα Θ, Δεμερδεσλή Α, Σωτηρίου Ε, Βασιλειάδου Κ, Πεχλεβανίδου Μ, Προδρομιάδου Ε (λ).

Α.Ο.ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (ΚΕΜΑΝΕΤΖΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ): Σούκου Γ, Γκιργκένη Ε, Φράγκου Χ, Ουζουνίδου Μ, Τονίδου Ε (λ) , Κεμανετζή Α, Ιωακειμίδου Ρ, Σίσκου.

9 σχόλια

  • Comment Link viking Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2015 17:45 posted by viking

    μήπως αυτοί που έφυγαν ξέρανε κάτι παραπάνω και την κάνανε για αναρωτηθείτε. Επίσης κάτι είπε στην ζωντανή μετάδοση το nova ότι ο νέος προπονητής δεν έχει κάρτα προπονητή, σοβαρά !!!!!!!!!!!!!!!! και μιλάμε για την volleyleague.

  • Comment Link Ελλάς το μεγαλείο σου Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2015 12:29 posted by Ελλάς το μεγαλείο σου

    Στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι!Δηλώνεις προπονητής είσαι προπονητής άσχετα τι θέση είχες πριν!Εδώ καθαρίστριες έγιναν γραμματείς!ΧαΧαΧα!!!!

  • Comment Link ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΟΟ Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2015 11:44 posted by ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΟΟ

    Viking ή μπορεί να μην πληρώσουν κανέναν και τίποτα και να φτιάξουν μια καινουρια ομάδα με καινουριο ΑΦΜ και να κράζουν τους υπόλοιπους...

  • Comment Link Γιώργος Στ Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2015 11:34 posted by Γιώργος Στ

    viking η πόλη πήρε χαμπάρι και κάποιους άλλους που μόλις είδαν τα δύσκολα την έκαναν με ελαφρά και πήγαν έφτιαξαν δικιά τους ομάδα.Ορισμένοι να μην βλέπουν μόνο την καμπούρα του άλλου αλλά να κοιτάνε και την δικιά τους!

  • Comment Link ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΓΗΝΗ Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2015 17:24 posted by ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΓΗΝΗ

    ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ (ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ,ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ, ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΔΕΗ & ΟΤΕ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ, ΜΕΙΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ Κ.Λ.Π) ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΗΣΥΧΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΒΟΛΕΪ ΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ ΤΟΥΣ. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΕΙ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΝΕΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ. ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΩΣ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΩΡΑΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΣ ΔΙΧΟΝΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΧΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ