1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
14-10-2015 17:05

Ικανοποίησε ο ΣΠΑΚ στο πρώτο φιλικό

Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται η αντρική ομάδα του ΣΠΑΚ, η οποία στα πλαίσια της προετοιμασίας της πραγματοποίησε φιλική αναμέτρηση με την ΑΕΛ το βράδυ της Τρίτης (13/10) στο κλειστό της Καρδίτσας.


Οι «Τρικολόρε» είχαν την ευκαιρία να ξεφύγουν από τη μονοτονία των απαιτητικών προπονήσεων που πραγματοποιούνται εδώ και έναν μήνα και αντιμετώπισαν στο πρώτο τους φιλικό τους «Βυσσινί», εντυπωσιάζοντας με την απόδοσή τους, καθώς για την εποχή, ο βαθμός ετοιμότητάς της Καρδιτσιώτικης ομάδας κρίνεται πολύ υψηλός.

Το συγκρότημα του Φώτη Αλεξίου επικράτησε της γειτονικής ομάδας, την οποία θα βρει αντιμέτωπη και στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, με 3-0 σετ, δείχνοντας χαρακτήρα, στοιχεία ομοιογένειας και πειθαρχία, με τον 36χρονο παίχτη-προπονητή να μεταδίδει τη φιλοσοφία και τον τρόπο παιχνιδιού του ΣΠΑΚ και στους νεαρότερους παίχτες που φέτος ενσωματώθηκαν στο αντρικό τμήμα.

O ΣΠΑΚ ξεκίνησε με βασικούς τους Κ. Παπαγεωργίου, Τ. Παπαγεωργίου, Σ. Αλεξίου, Καρρά, Βασιλάκο και Στ. Παπαδόπουλο, με λίμπερο τον Άκη Μαλλιώρα (ο οποίος ενσωματώθηκε πριν λίγες μέρες στην προετοιμασία της ομάδας και θα σταδιακά θα ανεβάζει ρυθμούς για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο) και επικράτησε με σχετική άνεση στο 1ο σετ που έληξε 25-16.

Στο 2ο σετ, ο ΣΠΑΚ, με την ίδια αρχική σύνθεση, ανέβασε στροφές και οι παίχτες των Καρδιτσιωτών εφάρμοσαν ακριβώς ό,τι ζήτησε στο παρκέ ο Φώτης Αλεξίου, με το 25-15 να έρχεται φυσιολογικά και το 2-0 στα σετ με την ίδια άνεση.

Στο τελευταίο σετ σημειώθηκαν κάποιες αλλαγές, με τους νεοαποκτηθέντες Λαζινό, Χειμωνέττο και τους Κώστα Παπαγεωργίου, Καραθάνο που επέστρεψαν να κρατούν την απόδοση της ομάδας στα ίδια επίπεδα και τον Γιαννουσά να αποδίδει καλά από τη θέση του πασαδόρου για το 25-15 του 3ου σετ.

Και οι 14 αθλητές που χρησιμοποιήθηκαν (από το χθεσινό φιλικό απουσίασε μόνο ο Αντώνης Θάνος) έδειξαν ότι ο φετινός ΣΠΑΚ έχει τα φόντα να πρωταγωνιστήσει, με την προετοιμασία να συνεχίζεται με σοβαρότητα για το νοκ-άουτ παιχνίδι κυπέλλου της ομάδας κόντρα στην Αργώ Βόλου που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του Β’ γύρου του θεσμού, το Σάββατο 24 Οκτωβρίου στην Καρδίτσα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 14 Νοεμβρίου ο ΣΠΑΚ μπαίνει και στη μάχη του πρωταθλήματος, όπου θα αντιμετωπίσει σε εντός έδρας αναμέτρηση τον Ασκληπιό Τρικάλων.

Τα σετ: 25-16, 25-15, 25-15

ΣΠΑΚ (Φ. Αλεξίου): Κ. Παπαγεωργίου, Τ. Παπαγεωργίου, Σ. Αλεξίου, Γιαννουσάς, Παπαδόπουλος, Βασιλάκος, Λαζινός, Μαλλιώρας (λ), Καρράς, Λοΐζος, Καραθάνος, Χειμωνέττος, Κ. Αντωνίου (λ), Μοϊάννος.

http://karditsasportiva.gr/

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ