Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
14-10-2015 13:56

Η εμπειρία του Άθλου στην Ανδριανούπολη

Η ομάδα των γυναικών του Άθλου Ορεστιάδας έλαβε μέρος το τριήμερο από 9 Οκτωβρίου έως τις 11 Οκτωβρίου 2015 στο τουρνουά που διοργάνωσε η ομάδα της Edirne Carsi Spor της Αδριανούπολης.
Την πρώτη μέρα αντιμετώπισε την ομάδα της Αδριανούπολης σε ένα παιχνίδι όπου πάλεψε όλα τα σετ και ιδιαίτερα το δεύτερο αλλά τελικά ηττήθηκε με 3-0. Την δεύτερη ημέρα αντιμετώπισε την ομάδα Zaslon Volleyball Club από την Σερβία σε ένα παιχνίδι όπου η ομάδα από την Σερβία ήταν καλύτερη και πήρε την νίκη με 3-0. Η ομάδα του Άθλου ως νεοσύστατη παίρνει εμπειρίες με αυτά τα παιχνίδια και δίνετε η δυνατότητα στον προπονητή της ομάδας να επισημάνει τις αδυναμίες.

Την Τρίτη μέρα του τουρνουά ο αγώνας με την ομάδα της Νέας Βύσσας Ορεστιάδας δεν διεξήχθη όπως και όλοι οι αγώνες στην Τουρκία λόγω του τρομοκρατικού χτυπήματος στην Άγκυρα. Ήταν μια πολύ σημαντική εμπειρία για την ομάδα του Άθλου πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Β εθνικής γυναικών στις 25/10/2015. Επίσης να αναφέρουμε την υποδειγματική φιλοξενία της οποίας έτυχε η ομάδα του Άθλου από την ομάδα της Αδριανούπολης και γενικότερα το φιλικό κλίμα το οποίο υπήρχε σε όλα τα επίπεδα. Η διοργάνωση από την πλευρά της Τουρκικής ομάδας ήταν άρτια και πολύ σωστά οργανωμένη.

Την αποστολή ακολούθησαν στην Αδριανούπολη τα μέλη του Δ.Σ του Άθλου Ορεστιάδας , ο αντιδήμαρχος Ορεστιάδας Παπαιωάννου Ιωάννης και ο αντιπρόεδρος του ΚΠΑΑΔΟΟ του Δήμου Ορεστιάδας Αρχοντίδης Αρχοντής, επίσης φίλαθλοι του βόλεϊ από την περιοχή της Ορεστιάδας οι οποίοι παρακολούθησαν τους αγώνες από κοντά. 

Σύνθεση Άθλου Ορεστιάδας : Καρδαμανίδου Ειρήνη, Φιλιππίδου Ζωή, Κωνσταντάρα Θάλεια, Πασαλίδου Μαρία, Μπαξεβανίδου Αντωνία, Πεχλεβανίδου Αλεξάνδρα, Δεμερδεσλή Αθανασία, Βασιλειάδου Κων/να, Λιαρετίδου Βάσια, Βαγγελτζίκη Σταυρούλα, Κουτελιδάκη Αναστασία