1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-09-2015 11:14

Επιστήμονες στην υπηρεσία του Ιωνικού

Την συνεργασία του με 2 επιστήμονες ανακοίνωσε ο Ιωνικός Αγρινίου. 
To τμήμα volleyball του Ιωνικού ανακοινώνει με μεγάλη ικανοποίηση την συνεργασία με τους:

Dr Μουρτζιάπη Θανάση εργοφυσιολόγο - ΚΦΑ για την επιστημονική παρακολούθηση τόσο του αγωνιστικού τμήματος, όσο και των τμημάτων ανάπτυξης τα οποία θα αναδείξουν αθλήτριες υψηλού επιπέδου, με περιοδικά εργομετρικά τεστ και διαρκή παρακολούθηση του αγωνιστικού και προπονητικού προγράμματος των τμημάτων, καθ όλη την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2015-16.

Dr Μπιρμπίλη Μανώλη - Διαιτολόγο, διδάκτωρ Διαιτολογίας - Διατροφής, ΚΦΑ, για την επιστημονική παρακολούθηση και τις απαραίτητες διατροφικές συμβουλές, για την σωστή σωματική διάπλαση των αθλητών μας.

Ο κ. Θανάσης Μουρτζιάπης είναι επιστημονικός συνεργάτης πολλών αθλητικών συλλόγων σε όλη την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων οι αγωνιστικές ομάδες βόλεϊ ανδρών και γυναικών του Ολυμπιακού και ο κ. Μανώλης Μπιρμπίλης ειδικός σύμβουλος πολλών αθλητικών συλλόγων και συνεργάτης του Χαροκόπειου Πανεπιστήμιου Αθηνών.

Το volleyball team του Ιωνικού εκφράζει δημόσια προς τους δύο επιστήμονες τις ευχαριστίες του για την συνεργασία μαζί τους.

Στήριξε την προσπάθειά μας για υγιή και υψηλό αθλητισμό.

Δώσε μας δύναμη μέσα από την οικονομική υποστήριξη του τμήματος.

Ένωσε τη δύναμή σου μαζί μας να πάμε ψηλά.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ