1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
18-09-2015 17:18

Με στόχο την άνοδο ξεκίνησε η Αναγέννηση

Την προετοιμασία της για τη νέα αγωνιστική σεζόν ξεκίνησε η Αναγέννηση στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΕ.
Άπαντες ήταν παρόντες στο νέο ξεκίνημα της ομάδας της Άρτας, έτοιμοι για τις καθημερινές προπονήσεις. Στόχος του συλλόγου δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Α2 ανδρών και να γίνει η Αναγέννηση η πρώτη ομάδα της Άρτας που το καταφέρνει αυτό. Στο δύσκολο αυτό εγχείρημα και στην προσπάθεια να αναβαθμιστεί το βόλεϊ στην περιοχή, σύμμαχος είναι ο φίλαθλος κόσμος της πόλης και των γύρω περιοχών.

Tο ρόστερ της ομάδας:

Μπασούκας Γιάννης (αρχηγός)
Τασηνίκος Γιώργος
Τσίρης Ηλίας
Κουτσούπας Διονύσης
Λιάνος Αλέξανδρος
Λαϊνάς Δημήτρης
Χαττάρι Ιωσήφ
Τάνας Λευτέρης
Ντελής Κων/νος
Νταλίπης Γιάννης
Ντέντε Γιάννης
Κωστούλας Χρήστος
Παυλάκης Φάνης

Σχετικά άρθρα

  • ΕΣΠΕΔΕ 'Ανδρες: Αήττητος πρωταθλητής ο Ερμής Ηγουμενίτσας
    Αήττητος πρωταθλητής Ανδρών ΕΣΠΕΔΕ 2023-24 στέφθηκε ο Ερμής Ηγουμενίτσας. Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Β’ εθνικής, κατέκτησε την πρώτη θέση με 12 νίκες που του έδωσαν το πλεονέκτημα έδρας απέναντι στην ομάδα του ΑΟ Πρέβεζας που τερμάτισε στην δεύτερη θέση.
  • Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε: Ανακοίνωσε όλους τους πρωταθλητές των κατηγοριών της
    Τους πρωταθλητές των κατηγοριών της ανακοινώσε και επίσημα η Ένωση Σωματείων Δυτικής Ελλάδος. Όπως είναι ήδη γνωστό ο Πανηπειρωτικός στους άνδρες και ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας στις γυναίκες, είναι οι πρωταθλητές της Β’ εθνικής και είναι οι σύλλογοι που πήραν και το εισιτήριο ανόδου στην Α2.
  • Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε.: Άνοδος στην Α2 Γυναικών για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας
    Ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα βρίσκεται στην Α2 Γυναικών, με την Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε. να ανακοινώνει την διαδικασία που ακολουθήθηκε για να παρθεί αυτή η απόφαση.
  • ΕΣΠΕΔΕ: Νέα γυναικεία ομάδα βόλεϊ στα Γιάννενα απο συγχώνευση ΠΑΣ με Ηρακλή
    Νέα ομάδα βόλεϊ γυναικών ανατέλλει στα Γιάννενα. Μετά τον ΑΣ που συμμετέχει στον δεύτερο ομιλο της Α2 γυναικών, ο ΠΑΣ Γιάννινα που έχει μόνο γυναικεία ομάδα μπασκτ και ο Ηρακλής Ιωαννίνων που πρωταγωνιστεί στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα βόλεϊ της Ηπείρου (ΕΣΠΕΔΕ), συμφώνησαν να προχωρήσουν μαζί τις διαδικασίες συγχώνευσης και να δημιουργήσουν νέο σύλλογο που θα ονομάζεται ΠΑΣ και θα ααγωνιστεί απο τη σεζόν 2019-20.
  • ΦΕ Ιωαννίνων: Ανακοίνωσε Τζανετέα και Κωνσταντινίδου
    Διπλό μεταγραφικό « κτύπημα» για την ΦΕ Ιωαννίνων, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση των ακραίων Κωνσταντίνας Τζανετέα και Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδου ενόψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής της ΕΣΠΕΔΕ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ