1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
17-09-2015 11:01

Κλήρωσε για την ΕΣΠΕΔΑ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι κληρώσεις κυπέλλου και πρωταθλημάτων της ΕΣΠΕΔΑ για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 , την Τετάρτη 16/9 και ώρα 18.00 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, παρουσία των σωματείων-μελών, αθλητών, προπονητών, παραγόντων και εκπροσώπων του συνδέσμου διαιτητών Πειραιά.
Πριν την έναρξη των κληρώσεων ο Πρόεδρος της Ένωσης Κος Γιώργος Κογκαλίδης απεύθυνε χαιρετισμό σε όλους τους παρευρισκόμενους, τους εξήγησε τη διαδικασία των κληρώσεων και ζήτησε τη συνεργασία και την εξωστρέφεια των σωματείων όσον αφορά επερχόμενες δράσεις προβολής της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Ο Γενικός Γραμματέας Κος Νεκτάριος Χαλβατζής επισήμανε τις αυστηρές ποινές και τα χρηματικά πρόστιμα που αναφέρονται στο Πειθαρχικό Δίκαιο και αφορούν παραπτώματα αθλητών, προπονητών και φιλάθλων, ενώ ο Αντιπρόεδρος του ΣΥ.Δ.ΠΕ. Δ.Α.Π. Κος Παναγιώτης Παπαστάμος μαζί με τον Κο Φάνη Τσάκωνα από την Επιτροπή Διαιτησίας ανέφεραν τις αλλαγές στους κανονισμούς βόλεϊ και τα διαδικαστικά όσον αφορά τους ορισμούς διαιτητών σε αγώνες.

Στη συνέχεια δόθηκε ο λόγος στους εκπροσώπους των σωματείων για να εκφράσουν απορίες και τις απόψεις τους σχετικά με τις δράσεις της Ένωσης.

Σε πνεύμα ομαλότητας και διάθεση συνεργασίας όλοι εκφράστηκαν θετικά και ευχήθηκαν και η νέα αγωνιστική χρονιά να εξελιχθεί με αγωνιστικές επιτυχίες μέσα σε συνθήκες πραγματικά φίλαθλου πνεύματος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ