Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
15-09-2015 13:51

Νέο ξεκίνημα για τον ΣΠΑΚ

Το πρώτο ραντεβού της χρονιάς έδωσαν το απόγευμα της Δευτέρας (14/9) οι παίχτες, ο προπονητής και η Διοίκηση του αντρικού τμήματος του ΣΠΑΚ στο ΔΑΚ της Καρδίτσας.


Η πρώτη συνάντηση σε επίπεδο Αντρών σήμανε την επίσημη έναρξη της προετοιμασίας για τους «Τρικολόρε» που θα αγωνιστούν στη Β’ Εθνική έπειτα από συνεπέστατη παρουσία στην Α2 τα τελευταία 6 χρόνια.

Ο στόχος της επιστροφής στη Α2 είναι το «στοίχημα» της ανανεωμένης διοίκησης των Καρδιτσιωτών που φρόντισε να διατηρήσει την συντριπτική πλειοψηφία του έμψυχου δυναμικού, δίνοντας έμφαση στην ομοιογένεια και στην εντοπιότητα του ρόστερ, ενώ έγιναν και δύο προσθήκες στην προσπάθεια να καλυφθούν τα όποια κενά στις θέσεις που «πονούσε» ο σύλλογος.

Άνθρωποι της διοίκησης του ΣΠΑΚ υποδέχτηκαν το αγωνιστικό τμήμα, ευχόμενοι τα καλύτερα με υγεία, αγωνιστική προσήλωση και επίτευξη των στόχων, επισημαίνοντας πως από την πλευρά τους θα διαφυλάξουν τα συμφέροντα της ομάδας και θα τακτοποιήσουν όλες τα εξωαγωνιστικά ζητήματα, προκειμένου το αγωνιστικό τμήμα να επικεντρώνεται αποκλειστικά στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Για τη νέα προσπάθεια του ΣΠΑΚ, μίλησε στην κάμερα του karditsasportiva.gr ο προπονητής, Φώτης Αλεξίου, ο οποίος δεν οριοθέτησε τους στόχους, αλλά τόνισε ότι κύριο μέλημα είναι να γίνει το απαραίτητο «δέσιμο» του ρόστερ και η ομάδα να κάνει όσες περισσότερες νίκες μπορεί ώστε να το «ταμείο» να γίνει στο τέλος:

 

Media