1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
14-09-2015 12:15

Η κλήρωση της ΕΣΠΕΚΕΛ

Στο Βόλο και στην αίθουσα ΄ Μεταξουργείο΄ πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 13/9 οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων (ανδρών-γυναικών-αναπτυξιακών) και του Κυπέλλου της ΕΣΠΕΚΕΛ για την αγωνιστική περίοδο 2015-16, εγκαινιάζοντας ουσιαστικά την έναρξη της νέας χρονιάς.
Η διαδικασία ξεκίνησε με τους άνδρες όπου είχαμε την συμμετοχή 9 ομάδων στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής, με τον Ασκληπιό να ταξιδεύει την 1η αγωνιστική στην γειτονική Καρδίτσα όπου θα αντιμετωπίσει τον τοπικό ΣΠΑ Καρδίτσας, ενώ για το θεσμό του κυπέλλου η ομάδα του Ασκληπιού περνάει χωρίς αγώνα στην 2η αγωνιστική όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα Φιλ/κός Λαμίας-Α.Ε. Λάρισας με τον νικητή να περνάει στην επόμενη φάση.

Το πρωτάθλημα των εφήβων θα διεξαχθεί σε 2 ομίλους με τους 2 πρώτους να παίρνουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση όπου σε χιαστί παιχνίδια θα βγεί το ζευγάρι του τελικού με τον νικητή να παίρνει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Ο Ασκληπιός βρίσκεται στον 1ο όμιλο μαζί με ΣΠΑ Καρδίτσας-Αργώ Βόλου-ΑΕ Λάρισας, και στο 1ο παιχνίδι υποδέχεται στα Τρίκαλα την Αργώ Βόλου, με πιθανή έναρξη 10 Οκτωβρίου.

Στο πρωτάθλημα παίδων συμμετέχουν 9 ομάδες και θα διεξαχθεί σε 2 ομίλους. Λόγω των μεγάλων αποστάσεων της Περιφέρειας οι όμιλοι σχηματίστηκαν με βάση γεωγραφικά κριτήρια. Έτσι είχαμε τον σχηματισμό ενός ομίλου νότια της Περιφέρειας με 3 ομάδες και ενός με 6 ομάδες. Στο Final 4 θα προκριθούν οι 3 πρώτοι του μεγάλου ομίλου και ο πρώτος του άλλου ομίλου με τον νικητή να παίρνει το εισιτήριο για τα Προκριματικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Ο Ασκληπιός βρίσκεται στον μεγάλο όμιλο μαζί με Αργώ Βόλου, ΣΠΑ Καρδίτσας, ΕΑ Λάρισας, ΑΕ Λάρισας, Γ.Σ. Δεσκάτης. Πιθανή ημερομηνία έναρξης 5 Δεκεμβρίου με τον Ασκληπιό να υποδέχεται την Αργώ Βόλου

Στο πρωτάθλημα των Νεανίδων μετέχουν 11 ομάδες χωρισμένες σε 3 ομίλους (2 των 4 και 1 των 3 ομάδων) με βάση γεωγραφικά κριτήρια, με τον Ασκληπιό να βρίσκεται στον 1ο όμιλο μαζί με Γ.Σ. Ελασσόνας, Φιλ/κός Λάρισας, ΑΕ Καρδίτσας. Στην επόμενη φάση περνάνε οι πρώτοι των ομίλων και ο καλύτερος 2ος από τους ομίλους των 4αρων και με κλήρωση θα προκύψει το ζευγάρι του τελικού με τον νικητή να παίρνει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν το Σαββατοκύριακο 10-11 Οκτωβρίου με τον Ασκληπιό να υποδέχεται την Ελασσόνα.

Στο πρωτάθλημα κορασίδων μετέχουν 37 ομάδες χωρισμένες σε 4 ομίλους, με τον Ασκληπιό να βρίσκεται στον 2ο όμιλο μαζί με ΣΠΑ Καρδίτσας, Φιλ/κός Τρικάλων. Παλαμά, ΑΕ Καρδίτσας, ΓΣ Ελασσόνας, Γ.Σ. Δεσκάτης, Φιλαθλητικό Λάρισας, ΑΟ Σουφλαρίων ΓΣ Τυρνάβου, και Νίκαια Λάρισας. Στην επόμενη φάση περνάνε οι 4 πρώτοι κάθε ομίλου όπου με διασταυρώσεις πλέον θα φτάσουμε στους 4 του Final 4 με τους 2 πρώτους να παίρνουν το εισιτήριο για τα προκριματικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος. Πιθανή ημερομηνία έναρξης 5 Δεκεμβρίου με τον Ασκληπιό να υποδέχεται τον Α.Ο. Σουφλαρίων.

***Οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων Παμπαίδων- Πανκορασίδων θα γίνουν αργότερα.

*** Η ομάδα των γυναικών θα μπεί στη διαδικασία του κυπέλλου μετά τους αγώνες κυπέλλου των ομάδων της Β΄Εθνικής

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ