1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
11-09-2015 13:38

Παρασκευόπουλος εις διπλούν στον Ερμογένη Ξάνθης

Με τον Δημήτρη Παρασκευόπουλο σε διπλό ρόλο θα πορευτεί τη νέα αγωνιστική σαιζόν στα πρωταθλήματα Ανδρών και Γυναικών της ΕΣΠΕ Θράκης ο Ερμογένης Ξάνθης, με τον έμπειρο προπονητή να αναλαμβάνει τόσο το αντρικό τμήμα όσο και το γυναικείο του συλλόγου.
Η απόφαση της διοίκησης του Ερμογένη ήταν να εμπιστευτεί στον πολύπειρο τεχνικό της ομάδας τα δύο τμήματα, και από την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου οπού και ξεκίνησαν στο κλειστό του ΔΑΚ Ξάνθης οι προπονήσεις για όλα τα τμήματα του Ερμογένη ο Παρασκευόπουλος είχε την πλήρη ευθύνη τόσο για το αντρικό όσο και το γυναικείο που θα συμμετάσχουν στη Β’ Εθνική.

Στόχος και των δύο τμημάτων δεν είναι ο πρωταθλητισμός αλλά να είναι ανταγωνιστικά σε όλα τα παιχνίδια τους και να μπορούν μέσα από τους αγώνες του να αναδεικνύουν συνεχώς νέα ταλέντα, δουλεύοντας παράλληλα και με παιδιά της Ακαδημίας του συλλόγου. Σε συνδυασμό με τους πιο έμπειρους αθλητές του τμήματος, εκτιμάται ότι θα δημιουργηθεί ένα δυνατό σύνολο τόσο στους άντρες όσο και στις γυναίκες.

Από εκεί και πέρα η ομάδα της Ξάνθης «τρέχει» και τον μεταγραφικό σχεδιασμό και σύντομα, ακόμη και εντός της ερχόμενης εβδομάδας, αναμένονται οι πρώτες ανακοινώσεις μεταγραφών.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ