1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
04-09-2015 14:12

Στα... βάσανα οι γυναίκες της Άρτας

Ξεκίνησαν τα βάσανα για τις γυναίκες της Άρτας, που χθες βράδυ είχαν την πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του προπονητή μας Γιάννη Σταμούλη. Μία προπόνηση σε χαλαρούς ρυθμούς για να μπουν όλες οι αθλήτριες στο πρόγραμμα του προπονητή και να προσαρμοστούν σταδιακά, ούτως ώστε να ανταπεξέλθουν στην δύσκολη χρονιά όπου η ομάδα συμμετέχει σε όλα τα πρωταθλήματα.

Πριν ξεκινήσουν ο προπονητής αρκέστηκε στο να πει μόνο δύο λόγια «δουλειά, δουλειά και πολύ δουλειά για να πετύχουμε τους στόχους μας», συμπληρώνοντας το τετριμμένο «Καλή χρονιά». 

Το παρών στην πρώτη προπόνηση δώσανε 14 αθλήτριες, περισσότερες από τα αναπτυξιακά τμήματα, αφού όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στόχος είναι η προώθηση αθλητριών στις μεγάλες ομάδες. Και ήταν Θεοδώρα Ραβανού, Βάσω Πραμαγκιούλη, Κωνσταντίνα Μπίκα, Ναταλία Μίγδου, Άννα Ζιώβα, Ελπινίκη Σωτηρίου, Νεφέλη Σωτηρίου, Αναστασία Δήμου, Φαίη Ρίζου, Αλεξάνδρα Δημοθεόδωρου, Ιωάννα Δημοθεόδωρου, Θεοδώρα Πορτοβάρα, Θεοδώρα Βαρέλη, Αμαλία Πορτοβάρα. Απουσιάζαν για διάφορους λόγους η αρχηγός Μαρία Γιώτη καθώς και οι Κατερίνα Προτοντουάρι, Λευκωθέα Καραβάτσιου, Αλεξάνδρα Κούκου και Θεοδώρα Μαργώνη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ