1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
28-08-2015 12:06

Πολυμερόπουλος, Βελισσάρη στη Δεξαμενή Μεταμόρφωσης

Τη νέα της προπονητική σύνθεση παρουσίασε η Δεξαμενή Μεταμόρφωσης. Για άλλη μια σεζόν συνεχίζει ο Μανώλης Κιάσσος στις γυναίκες, ενώ στις ακαδημίες ενισχύθηκε με το Νίκο Πολυμερόπουλο και τη Μαρία Βελισσάρη.

 


Η ανακοίνωση


Το Δ.Σ. του Α.Ο. Δεξαμενής Μεταμόρφωσης ανακοινώνει το νέο σχήμα των προπονητών του Ομίλου.

Ο Κιάσσος Μανώλης παραμένει προπονητής στην Γυναικεία Ομάδα και επικεφαλής της ομάδας των προπονητών καθώς και Υπεύθυνος Ανάπτυξης των Ακαδημιών του Ομίλου.

Μετά τη νέα συμφωνία ο Κος Κιάσσος ανακοίνωσε τους νέους συνεργάτες του στην ομάδα καθώς η νέα προσθήκη ήταν επιβεβλημένη λόγω του μεγάλου αριθμού αθλητριών στον Όμιλο.

Όσο αφορά τους ήδη συνεργάτες του Ομίλου ο Μανώλης συνέχισε στο περσινό επιτυχημένο σχήμα στα αγωνιστικά τμήματα με την Κα Πολυζώη Τασούλα στα τμήματα Νεανίδων – Κορασίδων-1 – Κορασίδων-2 και Παγκορασίδων-1.

Για τα τμήματα των Ακαδημιών συνεχίζει με το Κο Λεκάκο Βαγγέλη και άμεσο συνεργάτη του Μανώλη στη γυναικεία ομάδα.

Καλωσορίζουμε στην ομάδα των Κο Πολυμερόπουλο Νίκο που με την προηγούμενη εμπειρία του στην ομάδα Ε.Α.Ο. ΣΠΑΤΩΝ θα αναλάβει να καθοδηγήσει τα τμήματα των Κορασίδων-3 – Παγκορασίδων-2 και το προαγωνιστικό τμήμα Παγκορασίδων.

Επίσης να καλωσορίσουμε και την νεότερη στη παρέα την Βελισσάρη Μαρία που θα είναι συνεργάτης του Βαγγέλη στις Ακαδημίες και ελπίζουμε να της μεταδώσει το ζήλο, το πάθος και την όρεξη για μάθηση στα μικρά παιδιά τα μυστικά του Volley.

Στον Όμιλο θα συνεχίσει στο τμήμα των Ενηλίκων-Αρχαρίων , η Σακελλαρίδη Πέρσα και θα βοηθήσει να μάθει τα μυστικά σε γυναίκες που είχαν ή δεν είχαν την ευκαιρία παλαιότερα.

Ευχαριστούμε για την περσινή συνεργασία την Αριστοπούλου Παναγιώτα που μας πρόσφερε την πολύτιμη βοήθεια της στα τμήματα των Ακαδημιών του Ομίλου.

Ευχόμαστε σε όλους Καλή Επιτυχία στο δύσκολο έργο που ανέλαβαν και με υγεία, προσπάθεια, πάθος και όρεξη για δουλειά να καταφέρουμε όλοι μαζί να διδάξουμε στα παιδιά την ευγενή άμιλλα, το ευ αγωνίζεσθε και την αγάπη για τον αθλητισμό.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ