1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
14-07-2015 22:27

Με Σάκη Δάρα μιλά ο Ακρίτας

Σε επαφές με τον Σάκη Δάρα για τη θέση του προπονητή είναι η ανδρική ομάδα του Ακρίτα Καλαμάτας.

Ο Δάρας έχει αποτελέσει τεχνικός του γυναικείου τμήματος της Μεγαλούπολης και κατά καιρούς έχει στηρίξει τον Καλαματιανό σύλλογο, όταν λόγω υποχρεώσεων του Κώστα Κουτράκη τον αντικαθιστούσε επάξια στον πάγκο.

Οι μεταγραφικές κινήσεις, ωστόσο, δεν σταματούν εκεί για τον Ακρίτα, αφού έχει ήδη ανανεώσει ο Δημήτρης Ζαχαρόπουλος και σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν γίνει δύο ηχηρές μεταγραφές με ονόματα που πρωταγωνιστούσαν την περσινή σεζόν στην Α2.

Βέβαια η προσπάθεια αυτή δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς ...την ψυχή και μέχρι πρότινος προπονητή της αντρικής ομάδας, Κώστα Κουτράκη, που έχει συνδυάσει το όνομα του με το μεσσηνιακό βόλεϊ. Ο Κουτράκης ο οποίος κινεί όλα τα νήματα από την πρώτη αναπνοή της ομάδας πριν από 3 χρόνια, και πέρσι την έφτασε ένα βήμα πριν την άνοδο, αποφάσισε να αφοσιωθεί στην λειτουργία της, και ανεβαίνει επίπεδο προκειμένου να βοηθήσει κι από άλλο πόστο την απόπειρα ανόδου.

koutrakis

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ