1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
08-07-2015 17:39

Ανακοίνωσε Κουτροπούλου και... Μαριώτα ο Απόλλων Αγ. Δημητρίου

Στην απόκτηση της Γεωργίας Κουτροπούλου, ανακοίνωσε ο Απόλλων Αγίου Δημητρίου. Η 25χρονη πασαδόρος δεν θα αναγκαστεί να... μετακομίσει καθώς μέχρι πέρσι αγωνιζόταν στον Αστέρα Αγίου Δημητρίου. Επίσης η ομάδα ανακοίνωσε την παραχώρηση της Μαριώτας Αγγελοπούλου στον Παναθηναϊκό, όπως έχει γίνει γνωστό από τα μέσα του Ιουνίου.
Η ανακοίνωση

O Γ.Σ Απόλλων Αγ. Δημητρίου ανακοινώνει την μεταγραφή της εξαιρετικής πασαδόρου Κουτροπούλου Γεωργίας. Η Γωγώ, γεννημένη το 1990, ξεκίνησε  το βόλλεϋ στον Α.Ο. Τραχώνων με τον οποίο έφτασε στην Α1 Εθνική Κατηγορία. Τα τελευταία δυο χρόνια αγωνίστηκε στην Α2 Εθνική Κατηγορία με τον Αστέρα Αγ. Δημητρίου που φέτος κέρδισε την άνοδό του στην Α1. Θα βοηθήσει στην υλοποίηση των υψηλών στόχων που έχει θέσει και φέτος το σωματείο.

 Ο σύλλογος είναι σε επαφή με άλλες 3-4 αθλήτριες στην προσπάθεια του να δημιουργήσει την ομάδα που θα μπορέσει να πρωταγωνιστήσει και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Επίσης ανακοινώνουμε την παραχώρηση για ένα έτος της αθλήτριας Αγγελοπούλου Μαριώτα στον Παναθηναϊκό. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ