1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-03-2015 22:41

To πανηγύρι του Νέστορα (video)

Μετά από δύο χαμένους τελικούς το 2012 και το 2013 ο Νέστορας στέφθηκε πρωταθλητής στον Γ΄ Ομιλο της Β΄ Εθνικής ανδρών στην ΕΠΕΣΘ. Με την επιμονή και την άριστη τακτική που επέδειξε η ομάδα του Στέργιου Κακκάβα δικαίωσε και το μύθο που συνοδεύει τον μυθικό ήρωα.

Παρότι βρέθηκε να χάνει με 1-0 σετ νίκησε τον  Καμπανιακό 3-1 σετ και στέφθηκε πρωταθλητής με νίκες 3-0 εξασφαλίζοντας θέση για το πρωτάθλημα Α2 ανδρών για πρώτη φορά στην ιστορία του. Πετυχημένη θεωρείται η σεζόν και για τον Καμπανιακό που προέρχεται από άνοδο από την τοπική Κατηγορία της ΕΠΕΣΘ.

Τα σετ: 3-1 (23-25, 25-12, 25-22, 25-15)

ΝΕΣΤΩΡ (Kακκάβας): Αναστασιάδης, Μούρτζιος, Αποστόλου, Προύσαλης, Δάνας, Ευγενίδης, Μελιδώνης (λ) - Γιαννακίδης (λ), Κώτσικας.

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Γερακούδη): Αλμαλής, Κουτρούτσιος, Αγγουράς, Πέτσος, Κακαρώνας, Κόντσος, Τσιρέλης (λ) - Κουκουρδής (λ), Τζιαντόπουλος, Δήμτσης.

Πρωταθλητής ο Ηρακλής Γέφυρας

Δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος κρίθηκαν τα πάντα και στην Β Τοπική Κατηγορία Γυναικών. Μετά τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής της Β Φάσης, ο Ηρακλής Γέφυρας παρέμεινε αήττητος και εξασφάλισε τον τίτλο του πρωταθλητή, ενώ η ΑΕ Ωραιοκάστρου εξασφάλισε την δεύτερη θέση που οδηγεί στην Τοπική Κατηγορία Γυναικών της επόμενης περιόδου.

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ