1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-03-2015 20:33

Ο Ακρίτας πέρασε στον τελικό και απόψε μαθαίνει τον αντίπαλο του

Καλαμάτα. Του Σπύρου Ηλιόπουλου: Ο Ακρίτας πέρασε στον τελικό των πλέι-οφ της Β' Εθνικής ανδρών της ΕΣΠΕΠ. Με τους Κουλιέρη, Μητρόπουλο να κάνουν εκπληκτική εμφάνιση ο Ακρίτας νίκησε 3-1 σετ τον Απόλλων Πάτρας του Γιώργου Χριστόπουλου και προκρίθηκε με νίκες 3-0.
 

Ο Ακρίτας πιθανότατα να μάθει απόψε τον αντίπαλο του καθώς θα γίνει στο Αίγιο ο δεύτερος ημιτελικός μεταξύ του Αιγιαλέων και της ΕΑΠ. Η ομάδα του Αιγίου προηγείται με 2-1 στις νίκες και αν νικήσει και απόψε θα περάσει για πρώτη φορά στον τελικό, διαφορετικά όλα θα κριθούν σε έναν ακόμα αγώνα στην Πάτρα. «Θέλουμε να πάρουμε την άνοδο και να συνεχίσουμε την παράδοση του βολεϊ της Καλαμάτας», δήλωσε ο Γιώργος Κουλιερης.

Διαιτητές: Σαραβελάκης, Χανδρινός

Τα σετ: 3-1 (24-26, 25-17, 25-22, 25-17)

ΑΚΡΙΤΑΣ (Κουτράκης): Κουλιέρης, Μητρόπουλος, Καρούνος, Ζαχαρόπουλος, Τρουπάκης, Σαρδέλης / Πράττης (λ), Μπελογιαννέας , Καρράς, Τσώνης

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΑΤΡΑΣ (Χριστόπουλος): Νταλίπης, Χασάπης, Κοσμάς, Παπαθανασόπουλος, Μπακούνης, Κουκουζέλης / Γιαννόπουλος(λ), Αμβρέλλης, Ζωντανός, Πελεκούδας

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ