1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-03-2015 04:47

Πρωταθλήτρια η Δόξα Αγίου Παύλου, άτυχος ο διεθνής Καμπούρης (video)

Η Δόξα Αγ. Παύλου αναδείχτηκε πρωταθλήτρια της Τοπικής Κατηγορίας Ανδρών για το 2015, αν και κινδύνεψε να χάσει το αήττητό της από την μαχητική Αναγέννηση Ολυμπιάδας την οποία νίκησε με 3-2.

Μετρώντας 15 νίκες σε ισάριθμους αγώνες, η ομάδα του Σωτήρη Σταματίου προηγήθηκε με 2-0 στον τελικό, αλλά το συγκρότημα της Χαλκιδικής κατάφερε να ισοφαρίσει. Εχοντας την στήριξη των οπαδών της που ήρθαν μαζικά στην Πολίχνη, η Αναγέννηση προηγήθηκε με 11-9 στο τάι μπρέικ αλλά δεν άντεξε στην τελευταία αντεπίθεση των γηπεδούχων. Ωστόσο, το τέλος του αγώνα σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο του νεαρού διεθνούς αθλητή του Beach Volley Γιώργου Καμπούρη, στο 13-11 του τάι μπρέικ. Και οι δύο ομάδες είχαν εξασφαλίσει από την προηγούμενη εβδομάδα την άνοδό τους στην Β Εθνική Ανδρών της επόμενης σεζόν.

Τα σετ: 3-2 (25-22, 26-24, 23-25, 9-25, 15-12)

ΔOΞΑ ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ (Σταματίου): Μιχαηλίδης, Χοβαρδάς, Νιζαμόπουλος, Κωνσταντινίδης, Μπανιώτης, Καλιανίδης, Καραγκιοζίδης (λ) - Στογιαννάρης (λ), Παρασκευόπουλος.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Δ. Αναστασιάδης, Ραμιώτης, Μαγουνάκης, Καμπούρης, Δρουγαλάς, Στεργιαρούδης, Νουράκης (λ) - Φαρμάκης (λ), Γ. Αναστασιάδης, Θεοδοσίου.

ΤΕΛΙΚΗ KATATAΞΗ
1. Δόξα Αγ. Παύλου
2. Αναγέννηση Ολυμπιάδας
3. ΑΟ Πολυγύρου
4. Ζέφυρος
5. ΓΑΣ Κουφαλίων
6. Αστέρας Σίνδου
7. Ελλάνιος Ζευς
8. Μακεδών

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ