Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
Εκτυπώστε τη σελίδα
06-02-2015 17:07

Επιστροφή στη δράση για τα Σουφλάρια

Δελτίο τύπου για το παιχνίδι με την Αργώ Βόλου αλλά και την αγωνιστική δράση των υπόλοιπων τμημάτων εξέδωσαν τα Σουφλαρια Λάρισας.
Μετά από την αγωνιστική απραξία του προηγούμενου Σαββάτου λόγω αναβολής του αγώνα της γυναικείας ομάδας με την ομάδα της Αργούς Βόλου με απόφαση της ΕΣΠΕΚΕΛ διότι η ομάδα της Αργούς δεν είχε στη διάθεσή της το μεγαλύτερο ποσοστό του αγωνιστικού της δυναμικού, αυτό το Σάββατο η ομάδα αγωνίζεται στο Αλμυρό με την τοπική ομάδα στις 15:00. Προβλήματα στην ομάδα υπάρχουν λόγω ιώσεων και επαγγελματικών υποχρεώσεων των αθλητριών, όμως υπάρχει πίστη ότι η ομάδα θα προσθέσει μία ακόμη νίκη στο ενεργητικότης έτσι ώστε να πάει στο εξ αναβολής παιχνίδι με την Αργώ την Πέμπτη 12-2-2015 και ώρα 09:30 στο κλειστό Γυμναστήριο του 14ου Γυμνασίου με καλή ψυχολογία για να πετύχει άλλη μία νίκη που θα την φέρει σε τροχιά ανόδου .

Η αποστολή της ομάδας θα καθοριστεί στην προπόνηση της Παρασκευής και θα αναχωρήσει για τον Αλμυρό το Σάββατο στις 12:30.

Οι ομάδες των κορασίδων αγωνίζονται στα Τρίκαλα την Κυριακή 8-2-2-15 με τις αντίστοιχες ομάδες του Ασκληπιού σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

15:00 Ασκληπιός Α΄ - Α.Ο.Σουφλαρίων Β΄

17:00 Ασκληπιός Β΄ - Α.Ο.Σουφλαριών Α΄

Προβλήματα στις ομάδες δεν υπάρχουν και ο στόχος για την Α΄ομάδα είναι προσθέσει μία ακόμη νίκη που θα την φέρει πιο κοντά στην πρόκριση της επόμενης φάσης, ενώ για την Β΄ομάδα που αποτελείται από Παγκορασίδες στόχος είναι η απόκτηση εμπειριών με μία καλή εμφάνιση.

Η αποστολή των Κορασίδων Β΄θα αναχωρήσει από το κλειστό στις 13:00 και η αποστολή των κορασίδων Α΄στις 15:00.