1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
15-12-2014 15:27

Πολύτιμοι βαθμοί με παράπονα για την ΦΕΙ

Με την πλάτη στον τοίχο έπαιζαν τα κορίτσια της  Φ.Ε.Ιωαννίνων , αφού η νίκη ήταν μονόδρομος μετά τις δύο απανωτές ήττες στο Πρωτάθλημα , οι οποίες δυσκόλεψαν το στόχο που δεν είναι άλλος από την πρόκριση στην τετράδα που θα συμμετάσχει στα τελικά.

Παρά τις απουσίες των Κύρλα, Βαρτζιώτη,Ράπτη και την εξάδα ανάγκης (συνηθισμένο γεγονός άλλωστε) , η ισοφάριση σε 1-1 σετ από την πολύ αγωνιστική ομάδα της Φιλίας Άρτας και η αποβολή του προπονητή της ανάγκασαν την ΦΕΙ να επιστρατεύσει τις μικρές αθλήτριες. Πολλά είναι τα παράπονα για τον διαιτητή της αναμέτρησης, Θεόφιλο Χάνο.

Στο πρώτο σετ η ΦΕΙ προηγείτο συνεχώς , με μικρή διαφορά , έφθασε στο 21-17 , κατόπιν στο 24-21 και το σέτ έληξε υπέρ αυτής με 25-22 .
Στο δεύτερο σετ η ΦΕΙ προηγήθηκε με 8-3 και 10-6 , εκεί τα σφυρίγματα του Α΄ Διαιτητή της συνάντησης εκνεύρισαν τις αθλήτριες της ΦΕΙ, η Φιλία πέρασε μπροστά , προηγήθηκε με 20-16 και 19-23 κερδίζοντας το σετ με 25-19 .
Στην αρχή του τρίτου σετ η ΦΕΙ θεώρησε τα σφυρίγματα του Α΄ Διαιτητή προκλητικά και οι διαμαρτυρίες του προπονητού της τιμωρήθηκαν με την αυστηρότερη των ποινών , ο οποίος τον απέβαλε εκτός αγωνιστικού χώρου.
Οι αθλήτριες της ΦΕΙ πείσμωσαν και παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω στο σκόρ με 13-16 γύρισαν το σέτ κερδίζοντάς το με 25-19.
Το τέταρτο σέτ έμοιαζε με το τρίτο , στο οποίο οι αθλήτριες της ΦΕΙ βρέθηκαν πίσω στο σκόρ με 15-19 , εν τούτοις βρήκαν πάλι τα ψυχικά αποθέματα και κέρδισαν το σέτ με 25-21 και μαζί το υπερπολύτιμο τρίποντο.

Παρά τα πολλά λάθη και από τις δύο πλευρές , υπήρχαν εναλλαγές στο σκόρ και αγωνιστικότητα , με μοναδικό αρνητικό πρωταγωνιστή τον Α΄ Διαιτητή της συνάντησης, σύμφωνα με την ΦΕΙ.

Τα σετ: 3-1 (25-22, 19-25, 25-19, 25-21)

Φ.Ε.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ(Καλογήρου) , Χριστοδούλου, Τάσση, Μάστορα, Τάσση, Κόντου, Βώττη, Βερυκίου ,Χριστοδούλου, Τσουβέλη,Παπασπύρου.
ΦΙΛΙΑ ΑΡΤΑΣ(Βίτσιος)Πάνου, Γκουβά, Σαπλαούρα, Λιάπη,Καπέλη,Καλαβρουζιώτου,Παπαϊωάννου, Γκαβάγια, Ρίζου, Κύρτσια .

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ