Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
Εκτυπώστε τη σελίδα
07-12-2014 13:30

Με σέρβις και υποδοχή η ΕΑΠ

Πoλύ καλή αγωνιστική παρουσία και μεγάλη νίκη για την νεανική ομάδα της Ε.Α.Π. στο τοπικό ντέρμπι με τον Απόλλωνα, με 3-0 σετ στο κλειστό του Αγ. Διονυσίου.
Η ομάδα της Ε.Α.Π., μπήκε δυνατά στο πρώτο σετ με πάθος για τη νίκη, παίζοντας πάρα πολύ καλό Βόλεϊ χωρίς να δώσει αγωνιστικό περιθώριο στην έμπειρη ομάδα του Απόλλωνος για κάτι καλύτερο.

Με καλό σέρβις και υποδοχή, αλλά και πολύ καλή επιθετικά κλείνοντας μπροστά στο φιλέ, πήρε μεγάλη διαφορά πόντων και το σετ με 25-12.

Στο δεύτερο σετ η φιλοξενούμενη ομάδα μπήκε δυνατά παίρνοντας μια μικρή διαφορά, όμως ο νεανικός ενθουσιασμός και η εμπειρία του Παν. Ρουμελιώτη σε κρίσιμα σημεία, έφεραν το παιχνίδι πόντο-πόντο και δεν επέτρεψαν στην ομάδα του Απόλλωνα να κερδίσει το σετ.

Και στο τρίτο σετ οι ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο με την Ε.Α.Π. να βρίσκεται ψυχολογικά ανεβασμένοι και τη νεανική ομάδα του Αντ. Γεράνιου που απαρτίζεται από το ρόστερ της παιδικό-εφηβικής, να πετυχαίνει τη νίκη με 25-22.

Τα σετ: 3-0 (25-12, 25-23, 25-22)

Ε.Α.Π. (Γεράνιος Αντ.): Μακρυγιάννης, Σαρακίνης, Γεωργιόπουλος, Κανελλόπουλος, Γεράνιος, Γιαννούτσος, Κάββουρας, Ρουμελιώτης, Τσαρκάτογλου, Μπουρόλιας, Σύρος, Παναγιώτου.
Α.Σ.Π. ΑΠΟΛΛΩΝ (Χριστόπουλος Γ.): Νταλίπης, Χασάπης, Πελεκούδας, Κοσμάς, Ζωντανός, Παπαθανασόπουλος, Μπακούνης, Κουκουζέλης, Γιαννόπουλος, Παπαδόπουλος Σ., Παπαδόπουλος Δ., Γιαννόπουλος, Παπαηλιόπουλος.