1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
01-12-2014 11:58

Νίκησε το φαβορί στη Λαμία

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψαν οι αθλήτριες του ΑΟ Λαμίας το ντέρμπι με το Γυμναστικό Σύλλογο Λαμίας. Τα κορίτσια του Ηλία Αγγέλη, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στις τυπικά γηπεδούχες αντιπάλους τους και «καθάρισαν» τον αγώνα με 3-0 σετ σε 65 λεπτά.

Ο αγώνας διεξήχθη στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής (η πρώτη έχει αναβληθεί) του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας της ΕΣΠΕΚΕΛ, το μεσημέρι του Σαββάτου στο «Χαλκιοπούλειο». Ο ΑΟ Λαμίας μετά την επιτυχημένη, μέχρι τώρα, πορεία στο Κύπελλο Ελλάδας, ξεκίνησε εντυπωσιακά και το πρωτάθλημα, αναδεικνύοντας την πολύ σοβαρή δουλειά που γίνεται στο Σύλλογο και επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά που τον θέλουν σαν το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την άνοδο στη Β΄ Εθνική Κατηγορία.

Τα σετ: 0-3 (17-25, 15-25, 12-25).

ΓΣ ΛΑΜΙΑ(ΘανάσηςΚατσιγιάννης): Δημητρίου, Αγγελακοπούλου Ευθ., Αγγελακοπούλου Χρ., Κατσόγιαννου, Κουκούλη, Ζημιαμίτη, Γαλανού,Τσίουμα, Βαίτσα, Τσουρουπάκη, Αθανασίου.

ΑΟ ΛΑΜΙΑΣ(Ηλίας Αγγέλης): Πολύζου,Ζαχαρή,Παπαδοπούλου,Παπακαρμέζη,Κίσσα,Διπλάρη,Νικολίτσα,Μιμίκου,Ντάλλα,Κουτσή,Τσιλαλή, Κουτρίδη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ