1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
25-11-2014 19:42

Τρίποντα για την ΕΑΠ

Με νίκες ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους τα τμήματα της ΕΑ Πατρών την αγωνιστική που πέρασε. 
Με νίκη ξεκίνησε η ανδρική ομάδα

Με νίκη εντός έδρας ξεκίνησε η νεανική ανδρική ομάδα της Ε.Α.Π. για το πρωτάθλημα της Β’ εθνικής, με αντίπαλο την έμπειρη ομάδα του Αιγιαλέων.
Από την αρχή φαινόταν ότι θα γινόταν ένας πάρα πολύ καλός αγώνας, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο-πόντο στα σετ και τελικό νικητή την Ε.Α.Π. με 3-0 σετ.

Τα σετ: 3-0 (27-25, 25-22, 29-27)

Ε.Α.Π. (Γεράνιος): Μακρυγιάννης, Σαρακίνης, Γεωργιόπουλος, Κανελλόπουλος, Δρακόπουλος, Γιαννούτσος, Κάββουρας, Τσαρκατόγλου, Σύρος, Καραγιώργος, Ρουμελιώτης, Μπουρόλιας.
Α.Ο. ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ: Γεωργακόπουλος, Παράσχος, Αδαμόπουλος, Οικονομόπουλος, Αναστασόπουλος, Κορομπόκης, Λαμπρόπουλος, Γασπαρινάτος, Παπασπηλιωτόπουλος, Πανταζόπουλος, Θανασούλας, Λουτσόπουλος.



Τρίποντο και για την γυναικεία ομάδα

Με νίκη 3-0 σετ εντός έδρας, συνέχισε για την 2η αγωνιστική η γυναικεία ομάδα της Ε.Α.Π., για το πρωτάθλημα της Β’ εθνικής της ΕΣΠΕΠ με αντίπαλο την ομάδα του ΣΕΦΑ Αρκαδικός.
Το πρώτο σετ η Ε.Α.Π. το κέρδισε εύκολα με 25-9, αλλά η αντίδραση στα επόμενα της μαχητικής ομάδας της Τρίπολης, ανέβασε την ποιότητα του αγώνα, δίνοντας την δυνατότητα στους δεκάδες φίλους του βόλεϊ να παρακολουθήσουν και να χαρούν έναν πάρα πολύ καλό αγώνα.

Τα σετ: 3-0 (25-9, 25-22, 25-17)

Ε.Α.Π.(Φαλιέρος): Πελεκούδα, Κάτση, Παπαγεωργίου, Τσακούμη, Καραμούτζου, Σαρλή, Σταθάκη, Σαρλή, Μίχα, Ζήκου.
ΣΕΦΑ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (ΠΕΝΤΕΦΟΥΝΤΗ): Σαραντοπούλου, Κωνσταντοπούλου, Νικητοπούλου, Κολέβα, Παναγοπούλου, Παλιούρα, Γιάβη, Αναστοπούλου, Γκατζέλη.


Εύκολο απόγευμα για τις Κορασίδες

Εύκολο απόγευμα και νίκη με 3-0 σετ για την ομάδα κορασίδων της Ε.Α.Π. με αντίπαλο την Α.Ο. Γαλήνη, που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό του Αγ. Διονυσίου για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος του Α’ ομίλου της ΕΣΠΕΠ.

Τα σετ: 3-0 (25-9, 25-8, 25-9)

Ε.Α.Π. (Φαλιέρος): Κάτση, Παπαγεωργίου, Τσακούμη, Σίμου, Βαλουξή, Παολίνου, Κανελλοπούλου, Κανελλοπούλου, Λαμπίρη Π., Λαμπίρη Ν., Γεωργακοπούλου.
Α.Ο. ΓΑΛΗΝΗ (Πανουτσοπούλου):Κοτσινά., Αλεβιζοπούλου, Δημοπούλου, Δελδήμου, Παναγιώτου, Λυκούδη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ