1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-11-2014 15:12

Δεν άφησε περιθώρια το Πειραματικό, 3-0 τον ΒΑΟ

Θεσσαλονίκη, του Γιώργου Γκολέμα

Για το πρωτάθλημα της Α΄ Γυναικών της ΕΠΕΣΘ της έβδομης αγωνιστικής της το Πειραματικό νίκησε τον ΒΑΟ με σκορ 3-0. Ωραίο θέαμα από τις δύο ομάδες στο γεμάτο από φιλάθλους γήπεδο του Βότση.

Στα δύο πρώτα σετ οι ομάδες πήγαιναν μαζί στο σκορ μέχρι το 14-14 αλλά στη συνέχεια τα κορίτσια του ΒΑΟ δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν τον ρυθμό των νικητριών. Στο τρίτο σετ μάλιστα η ομάδα του ΒΑΟ αν και προηγήθηκε 7 – 1, στη συνέχεια έχασε τον ρυθμό της και στο  τέλος έχασε με 25-10. Οι νικήτριες βρίσκονται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας ενώ τα κορίτσια του Βυζαντινού με μία μόνο νίκη στην τελευταία. H Μαριάνθη Κουτσοκώστα με εμπειρία έδωσε πολλές λύσεις στην ομάδα του ΒΑΟ αλλά δεν μπόρεσε να γλυτώσει από το μοιραίο την ομάδα της, η οποία αποτελείται από πολλά νέα πρόσωπα και είναι δύσκολο να αποκτήσει ομοιογένεια και διάρκεια η ομάδα στο παιχνίδι της.

Πολύ καλή η διαιτησία του Χρήστου Στεργιόπουλου – Κωνσταντίνου Καλλή αν και σε μερικές περιπτώσεις διακόπηκαν οι φάσεις από λίγο αυστηρά σφυρίγματα του πρώτου διαιτητή σε “πιαστές πάσες” τα οποία δεν δικαιολογούνται απόλυτα για το επίπεδο του Α΄ τοπικού της ΕΠΕΣΘ.

 

Τα σετ: 3-0 (25-18, 25-16, 25-10)

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ (Άρμεν Μπελουμπέγκωφ):  Διαμαντή, Θωμοπούλου, Καμφορίδου, Βλάνη, Σωτηριάδου, Μαύρου /Βαρδοπούλου (λ), Βουτσά (λ), Τζηρίνη, Γκινάλη, Μαυρίδου, Κίτσου.  

ΒΑΟ (Ιωάννης Βαγγέλης): Προδαφίκα, Φωτιάδου, Στάικου, Καρακούση, Κατικαρίδου, Ζαρίτα / Κεραμιτσάκη (λ), Νυδριώτη (λ), Κουτσοκώστα, Κιλινκαρίδου, Αντωνίου

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ