1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-11-2014 17:08

Τα Γιάννενα πήραν με 3-1 το ντέρμπι με την Άρτα

Γιάννενα. Του Γιώργου Σκούρα:  Ζευγάρωσε τις νίκες της η ανδρική ομάδα του Γιάννενα Α.Σ. καθώς επικράτησε της Γ.Σ.Άρτας με 3-1 σετ για το πρωτάθλημα ανδρών της ΕΣΠΕΔΕ.

Η ομάδα των Ζαρκαλή, Τσιούπη μπήκαν δυνατά από την αρχή του παιχνιδιού κατάφεραν να περιορίσουν την αντίπαλη ομάδα και έχοντας καλή υποδοχή και σωστή επιθετική λειτουργία δεν δυσκολεύτηκαν να πάρουν το 1ο σετ με 25-20.

Το σκηνικό δεν άλλαξε ούτε στο 2ο σετ και η ομάδα του ΓΑΣ ανεβάζοντας και άλλο την απόδοσή της δεν άφησε περιθώρια στην ομάδα της Άρτας κερδίζοντας και αυτό με 25-14.

Στο 3ο σετ ο προπονητής της ομάδας δοκίμασε όλους τους παίχτες οι οποίοι αρχικά έδειχναν να μη μπορούν να βρουν ρυθμό. Αυτό εκμεταλλεύτηκε η ομάδα του ΓΣ ΑΡΤΑΣ και πήρε μια διαφορά 7 πόντων κάνοντας το 1-8. Αν και βελτιώθηκε στη συνέχεια η εικόνα της ομάδας μας δεν έφτανε για να καλύψει τη διαφορά και έτσι η ομάδα της Άρτας πήρε τελικά το σετ με 22-25.

Το 4ο σετ ήταν μια επανάληψη του 1ου και 2ου σετ με αποτέλεσμα η ομάδα του ΓΑΣ να το πάρει σχετικά εύκολα με 25-18.

Διαιτητές: Χανός, Παυλάκης, Χρήστου

Τα σετ: 3-1 (25-20,25-14, 22-25, 25-18).

ΓΙΑΝΝΕΝΑ Α.Σ.(Ζαρκαλής - Τσιούπης): Αποστόλου, Λαγός, Λάμπρου, Μότσιος(λ), Παπαχρήστος, Παπανικολάου, Σαντζαρίδης, Τσαουσίδης, Τζιάλλας, Στουγιάννος.

ΓΣ ΑΡΤΑ VOLLEY(Πορτοβάρας): Τασινίκος, Κουτσούμπας(λ), Δραγατάκης, Κομζιάς, Δημοθεόδωρος, Καραβασίλης, Τσίνα, Κωστανίκος, Μπίκας

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ