1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-10-2014 19:33

Αποκαλυπτήρια για τον Απόλλωνα Καλαμάτας

Τα επίσημα αποκαλυπτήρια της θα κάνει η νεοϊδρυθείσα ομάδα γυναικών του Απόλλωνα Καλαμάτας στον 2ο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδος το Σάββατο 1/11.

Αφού προκρίθηκε χωρίς αγώνα από την 1η φάση, θα αντιμετωπίσει στις 20.00' στο Κλειστό Γήπεδο της Παραλίας στην Καλαμάτα την ομάδα ΑΣΠ Κόρινθος.

Ο Απόλλων είναι καινούρια ομάδα και θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία του στο Τοπικό πρωτάθλημα της ΕΣΠΕ Πελοποννήσου. Χρειάζεται χρόνο προπόνησης και παιχνίδια για να αποκτήσει ομοιογένεια και να καταφέρουν οι αθλήτριες του να αποδώσουν ατομικά και ομαδικά σύμφωνα με τις δυνατότητές τους.


ΡΟΣΤΕΡ 2014-2015: Καραγλάνη Γιώτα (Π), Καζάκη Άντζι (Π), Καραμπάτσου Βίκυ (Π), Μακροπούλου Ελένη (Δ), Κληματσάκη Ελένη (Δ), Νασέντ-Ταντρός Χαρά (Δ), Χριστοπούλου Γωγώ (Δ), Σκαφιδά Σάσα (Α), Σκορπιδέα Νίκη (Α), Καπόγλη Νίκη (Α), Κυρτσάκη Λία (Α), Εξηνταβελώνη Σταυρούλα (Α), Nιάρχου Βίνα (Κ), Πλαγιανού Μαρία (Κ), Σπανάκη Στέλλα (Κ), Μπαρούνη Σοφία (Κ), Κουφού Βίκη (Λ), Σωτηράκου Ματίνα (Λ), Παπαδοπούλου Βαλεντίνα (Λ)

Προπονητής: Μακρόπουλος Αριστείδης

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ