1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-10-2014 11:14

Με το δεξί Ευρυάλη, Ηλιούπολη και Αργυρούπολη

Ξεκίνησε και το πρωτάθλημα Β' Εθνικής Γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ. Σημαντικό διπλό πήρε η Ευρυάλη στην έδρα του Αιγάλεω, ενώ εύκολες νίκες πήραν Ηλιούπολη, Ένωση Ιλίου και Αργυρούπολη.
ΑΟ Αιγάλεω - ΑΟΓ Ευρυάλη 2-3
ΑΣ Ηλίούπολης - ΑΟΝΣ Μίλων 3-0
Πήγασος Χαϊδαρίου - ΑΓΣ Άρτεμις 3-2
ΑΟ Ένωση Ιλίου - Πειραϊκός Σύνδεσμος 3-0
ΑΟΝ Αργυρούπολης - ΑΟΠ Μοσχάτου 3-0
ΓΑΝΣ Ίρις - ΑΕ ΄Ρεντη 1-3

Βαθμολογία

1. ΑΣ Ηλιούπολης (3-0)
2. Ένωση Ιλίου 3 (3-0)
3. ΑΟΝ Αργυρούπολης 3 (3-0)
4. ΑΕ Ρέντη 3 (3-1)
5. Πήγασος Χαϊδαρίου 2 (3-2)
6. ΑΓΟΓ Ευρυάλη 2 (3-2)
7. ΑΟ Αιγάλεω 1 (2-3)
8. ΑΓΣ Άρτεμις 1 (2-3)
9. ΓΑΝΣ Ίρις 0 (1-3)
10. ΑΟΠ Μοσχάτου 0 (0-3)
11. Πειραϊκός Σύνδεσμος 0 (0-3)
12. ΑΟΝΣ Μίλων 0 (0-3)

4 σχόλια

  • Comment Link Γιάννης Κουλόπουλος Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου 2014 11:37 posted by Γιάννης Κουλόπουλος

    ...και για να μην παρεξηγηθώ εδώ εκφράζω απολύτως προσωπικές μου απόψεις που σε καμμιά περίπτωση δεν έχουν την έγκριση ή την αποδοχή της διοίκησης του συλλόγου. Άλλωστε δεν είμαι στην διοίκηση και φιλοδοξώ να παραμείνω απλός θεατής. Ευχαριστώ για την φιλοξενία

  • Comment Link Γιάννης Κουλόπουλος Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2014 20:00 posted by Γιάννης Κουλόπουλος

    Προσπερνώ τα προσωπικά σχόλια με το απλό "είμαι απλά θεατής και ως θιασώτης του αθλήματος έχω και δικαίωμα γνώμης/άποψης και δικαίωμα να τις διατυπώνω πολλώ δε μάλλον αφού το κάνω επώνυμα". Ελπίζω μέσα μου να μην υπάρχει δόλος κε διαιτητή. Αν και τα μάτια μας έχουν δει πολλά. Αλλά αν δεν υπάρχει δόλος τότε τι? Ανικανότητα ίσως? Ε αυτό είναι χειρότερο ακόμη για το άθλημα. Πάντως σε διαβεβαιώνω ότι τουλάχιστον εμείς στο Αιγάλεω βλέπουμε και τα λάθη και τις αδυναμίες μας άλλωστε το είπα "δεν είμαστε τόσο αποτελεσματικοί επιθετικά όσο πρέπει" και δεν ψάχνουμε δικαιολογίες. Το παιχνίδι θα μπορούσαμε να το είχαμε χάσει έτσι κι άλλιως αλλά επίσης θα το κερδίζαμε 3-0 αν δεν "είχες" επέμβει (κι εννοώ ο διαιτητής όχι απαραίτητα εσύ). Αναρωτιέμαι αν κάνετε εσείς αυτοκριτική. Πίστεψέ με η διατησία χθες ήταν κακή. Οι φάσεις που αναφέρομαι είναι έτσι. Ήμουν σε θέση να τις δω. "Εσύ" (κι εννοώ τον διαιτητή) πως δεν τις είδες... Πέρσι χάσαμε 6 παιχνίδια 2 από τον Θρίαμβο 2 από την Αργυρούπολη και 2 από την Ευρυάλη. Μόνο για ένα φωνάξαμε, για το δεύετερο παιχνίδι με την Ευρυάλη στο οποίο παρεπιπτόντως έπαιξε ο ίδιος διαιτητής με το χθεσινό... Λάθη γίνονται και από τους παίχτες και από τους διαιτητές. Στο 25-26 όταν σφυράς αυτή την διπλή μπάλα πρέπει να είναι "εμφανώς" διπλή και να μην έχεις αφήσει στο προηγούμενο πόντο διπλή μπαλιά από την πάσα της Ευρυάλης να περάσει χωρίς να την δεις. 2 μέτρα και 2 σταθμά. Θαυμάζω τους ανθρώπους που έχουν το ύψος να παραδέχονται το λάθος τους. Αλλιώς τους θεωρώ ύποπτους... Και οι κρίνοντες κρίνονται κε διαιτητή. Ελπίζω απλά η κριτική να βοηθήσει να γίνεται κι εσείς καλύτεροι. Εξ άλλου αυτός είναι ο στόχος. Συμφωνώ στο σχόλιο για το φετινό τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος και είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε ένα καλύτερο πρωτάθλημα ελπίζω με καλύτερα και πιο προσεκτικά αν θες σφυρίματα στα κρίσιμα σημεία.

  • Comment Link diaititis Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2014 15:02 posted by diaititis

    Από περιέργεια αφού εσύ είσαι τόσο καλός στο να διαπιστώνεις τα διαιτητικά λάθη και είσαι σε θέση να αναγνωρίζεις πότε μια μπάλα είναι πιαστή, αν παίρνει στροφές ή όχι(δεν ξέρω αν έχεις παίξει καν το άθλημα) και αν βλέπεις από το σημείο από όπου κάθεσαι αν υπάρχει επαφή για 4 μπάλα ή επαφή από το μπλόκ ή αν το οριακό μέσα είναι οριακό έξω, γιατί δεν γίνεσαι διαιτητής..?? Και θες να μας πεις ότι για τον αγώνα της 1ης αγωνιστικής υπάρχει δόλος σε ένα πρωτάθλημα που μόλις τώρα ξεκινά και που το σύστημα διεξαγωγής του είναι τέτοιο που σου επιτρέπει να μαζεύεις τέτοιους χαμένους βαθμούς... τι να πω..??? Πρέπει να ξέρεις ότι ίσως έτσι κάνεις μεγαλύτερο κακό στην ομάδα σου που όπως λες έχει μεγάλο ταλέντο γιατί πάντα θα ψάχνει να βρει το τι πάει λάθος στα σφυρίγματα των διαιτητών και να καλύπτει τις ατομικές και ομαδικές αδυναμίες στο μέσα έξω ενός σφυρίγματος..... Μην το κάνετε αυτό γιατί θα περάσετε στη σφαίρα της γραφικότητας.......

  • Comment Link  Γιάννης Κουλόπουλος Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2014 12:35 posted by Γιάννης Κουλόπουλος

    ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΕΓΙΝΕ ΣΦΑΓΗ.
    Και ιδού το απαύγασμα...
    1-0 εύκολα και πάμε στο 2ο όπου για να μην ξεφύγει το σετάκι όπως στο πρώτο στο 15-13 έχουμε 4 μπάλες από προσπάθεια για να βγάλουν άμυνα δηλ 4 επαφές άμυνας από 4 διαφορετικές παίχτριες της Ευρυάλης (χωρίς μπλοκ για να μπερδευτεί ο "πρώτος") και η μπάλα στο τεραιν του Αιγάλεω που δεν συνεχίζει και πανηγυρίζει τον πόντο αλλά ο διατητής "τα χάνει στο μέτρημα" και δείχνει Ευρυάλη και ξανά κοντά 15-14 αντί για 16-13. Στο 25-25 πιαστό που δεν σφυρίζεται σε βάρος της Ευρυάλης και 25-26. Συνέχεια με δύο μπαλες σε πάσα που η μπάλα δεν πήρε ούτε 1/100 στροφής και εγένετο το 25-27 και 1-1 τα σετ με συνοπτικές διαδικασίες. Στο τριτο σετ παρ όλη την φιλότιμη προσπάθεια του "πρώτου" δυστυχώς τα κορίτσια της Ευρυάλης δεν τα κατάφεραν και 2-1 οριακά για τα πιτσιρίκια του Αιγάλεω αλλά με τα νεύρα κουρέλια όλοι μας. Στο 4ο σετ 2-2 εύκολα για την Ευρυάλη με την κοουτς να τραβάει την βασική ομάδα στο πάγκο για να την ηρεμήσει από τα σφυρίγματα. Και πάμε στο ται μπρεικ που πραγματικά ο "πρώτος" κάνει τρίλιζες ενδεικτικά με 4 μπάλες που δεν δίνει, με καταφανέστατη μπάλα μέσα (καθόμαστε στην απόλυτη ευθεία με την γραμμή, πιο μέσα δεν γίνεται) που δείχνει έξω, με μπλοκ αουτ εφεύρεση και εγένετο το 7-2 8-4 και το 13-13, 15-17. Αυτά τα όμορφα έγιναν στο Αιγάλεω και για να δείτε την πονηριά φρόντισε να δώσει κι ένα ανάποδο σφύριγμα στην Ευρυάλη για μεταφορά που δήθεν έκανε το 12 αλλά η κοπελιά δικαίως διαμαρτηρήθηκε αφού το πέρασμα ήταν καθαρό "κοκ" beach πέρασμα που από ότι θυμάμαι δεν έχει απαγορευθεί στη σάλα. Η πονηριά είναι στο σημείο που επιλέγει για να κάνει το "λάθος", δηλ στο 4ο σετ όταν το 11-20 γίνεται 12-20...!!!
    Εν κατακλείδι το παιχνίδι ήταν όμορφο και συναρπαστικό με φοβερές άμυνες κι από τις δύο ομάδες και το Αιγάλεω θα το είχε καθαρίσει αν ήταν λίγο πιο αποτελεσματικό στην επίθεση. Αλλά εκεί θες την πλάτη του διαιτητή όταν τα ματς παίζονται στο όριο.
    Η ΕΥΡΥΑΛΗ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΙΔΩΜΕΝ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΕΜΑ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΛΕΝΤΟ. ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ, ΠΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ, ΠΑΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΩΝΤΑΣ. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ, ΜΗΝ ΜΑΣ ΧΑΛΑΤΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΚΑΚΙΣΤΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ. ΚΑΛΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ