1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-09-2014 12:06

Η Ομόνοια Ναυπάκτου πρωτοπορεί

Το καλοκαίρι του 2014 στη Ναύπακτο ολοκληρώθηκε με επιτυχία μια πολύ σημαντική διοργάνωση με τη συνεργασία της Ομόνοιας Ναυπάκτου και της AHEPA Ελλάδας.



H AHEPA (American Hellenic Educational and Progressive Association) είναι η μεγαλύτερη οργάνωση ομογενειακού ελληνισμού παγκοσμίως, με ιδιαίτερα σημαντική και πολυποίκιλη φιλανθρωπική και προοδευτική δράση.

Το AHEPA CUP αποτέλεσε το πρώτο αθλητικό event για την AHEPA περιφέρειας Ελλάδος, στο οποίο κεντρικό ρόλο συντονιστή και διοργανωτή έπαιξε το τοπικό τμήμα στη Ναύπακτο "AHEPA Lepanto 1571". Αν και στις ΗΠΑ είναι πολύ συνηθισμένες τέτοιου είδους αθλητικές διοργανώσεις (π.χ. γκολφ και μπάσκετ), το event ήταν πρωτοποριακό για την Περιφέρεια Ελλάδος και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, με πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ ΕΔΩ

Οι εμπλεκόμενοι φορείς ήδη έχουν κάνει τον προγραμματισμό για το AHEPA CUP 2015, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Ναύπακτο από 25-26 Ιουλίου 2015, με πρόβλεψη να υπάρχουν διεθνείς συμμετοχές από ομογενείς και AHEPANS του εξωτερικού.

Μέχρι τότε οι φωτογραφίες και το βίντεο μπορεί να αποτελούν τη γλυκιά προσμονή γι αυτά που θα ακολουθήσουν...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ