1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
07-09-2014 14:04

Μεγάλοι χορηγοί στον Γέρακα

Συμφωνίες με χορηγούς σύναψε η γυναικεία ομάδα του Γέρακα στην προσπάθεια της να είναι ανταγωνιστική και σε διοικητικό επίπεδο.



Η ανακοίνωση

Στη δύσκολη οικονομική πραγματικότητα και τις δυσμενέστατες συνθήκες που αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο μέρος της Ελληνικής κοινωνίας τα τελευταία χρόνια, ο αθλητισμός δε θα μπορούσε να εξαιρεθεί από τις κατηγορίες εκείνες οι οποίες έχουν υποστεί βαρύτατο πλήγμα στους τομείς της χρηματοδότησης και της υποστήριξης. Μια σύντομη μόνο ματιά στους κρατικούς προυπολογισμους των τελευταίων ετών, θα αποκάλυπτε το εύρος της δραματικής μείωσης των κρατικών κονδυλίων που κατευθύνονται μέσω των αρμόδιων ομοσπονδιών στους αθλητικούς συλλόγους.

Με βάση αυτά τα δεδομένα, αντιλαμβάνεται κανείς το πόσο πιο δύκολο γίνεται το έργο των αθλητικών συλλόγων – ειδικά στο χώρο του ερασιτεχνικού αθλητισμού - στο να συνεχίσουν να υποστηρίζουν με συνέπεια και αξιοπρέπεια το σημαντικό κοινωνικό και αθλητικό έργο που επιτελούν.

Στο πλαίσιο αυτό δεν είναι δυνατόν παρά να αναγνωρίσουμε και να καλωσορίσουμε την είσοδο νέων μεγάλων χορηγών και την έμπρακτη υποστήριξή τους στη Γυναικεία Ομάδα Volley του ΟΦ Γέρακα τη νέα αγωνιστική περίοδο (2014-2015).

Συγκεκριμένα η εταιρεία Πετρελαιοειδών ΕΤΕΚΑ και προσωπικά ο Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος του Ατρομήτου Αθηνών κ. Γιώργος Σπανός, θα είναι ο μεγάλος χορηγός της Γυναικείας ομάδας volley και θα βρίσκεται κοντά και θα παρακολουθεί τη σημαντική αναπτυξιακή προσπάθεια που γίνεται αυτή τη χρονιά στο γυναικείο βόλευ και τις υποδομές του συλλόγου και υποστηρίζει έμπρακτα (όπως και οι υπόλοιποι χορηγοί) την υλοποίηση ενός συγκεκριμένου χορηγικού προγράμματος με μια σειρά πρωτοπορειακών συμφωνιών και ενεργειών που θα βοηθήσουν και θα αναδείξουν με τον πλέον πρακτικό τρόπο την προσπάθεια της διοίκησης, του τεχνικού επιτελείου και του συνόλου των αθλητριών για να παρουσιάσουν μια σοβαρή και καλά οργανωμένη αναπτυξιακή προσπάθεια.

Η Activities & Sports Gateway είναι μια διεθνής Ελληνική εταιρεία, πλήρως ειδικευμένη στην παροχή ενός μεγάλου εύρους αθλητικών υπηρεσιών στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες παίκτες σε μια σειρά αθλημάτων και δραστηριοτήτων συνδυάζοντας αθλητικές δραστηριότητες με μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία σε διάφορα μέρη στην Ελλάδα σε όλη τη διάρκεια του έτους, Υποστηρίζει χορηγικά μια σειρά αθλητικών δράσεων σε επιλεγμένα αθλητικά σωματεία που αφορούν την υγιή ανάπτυξη και προώθηση του βόλευ και άλλων αθλημάτων στην Ελλάδα.

Η eutrain είναι μια εταιρεία παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών επαγγελματικής εκπαίδευσης (professional training) στελεχών επιχειρήσων στην Ελλάδα και το εξωτερικό η οποία συστηματικά υποστηρίζει διαχρονικά τις σημαντικές αναπτυξιακές προσπάθειες στο χώρο του ερασιτεχνικού βόλευ σε επιλεγμένα αθλητικά σωματεία.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τις επιμέρους χορηγικές δράσεις αλλά και τα συγκεκριμένα οφέλη των αθλητριών της γυναικείας ομάδας volley και των τμημάτων υποδομής του συλλόγου που προκύπτουν από τις ενέργειες υποστήριξης μέσω του χορηγικού προγράμματος 2014-2015, θα ακολουθήσουν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα στην παρουσίαση της φανέλας και της σύνθεσης (ρόστερ) της γυναικείας ομάδας στην επίσημη εκδήλωση (γιορτή) που θα διοργανώσουμε εντός του Σεπτεμβρίου 2014.

Μέχρι τότε αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους νέους χορηγούς του συλλόγου και να δώσουμε ένα ακόμη μεγαλύτερο μήνυμα αισιοδοξίας ότι με την έμπρακτη υποστήριξή τους, η νέα αθλητική χρονιά που ξεκινάει σε λίγο θα αποδειχθεί μια ξεχωριστή χρονιά ανάπτυξης και προβολής του βόλευ του Γέρακα στην Ενωσή μας, αλλά τον ευρύτερο χωρου του ερασιτεχνικού αθλητισμού τον οποίο υπηρετούμε συστηματικά για δεκαετίες.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ