1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-09-2014 15:24

Τα κεφάλια μέσα στην Άρτα

Το καλοκαίρι έφυγε και με την αρχή του Φθινοπώρου έγινε η πρώτη συνάντηση για τους άνδρες, ενώ σήμερα θα ακολουθήσει και των γυναικών της Άρτας.

Η διαφορά της αντρικής ομάδας με πέρυσι, είναι η προώθηση πολλών παιδιών από το παιδικό και εφηβικό τμήμα, άλλωστε το παρών στην χθεσινή συνάντηση έδωσαν 12 αθλητές, ενώ απουσίαζαν δικαιολογημένα 3.

Παρόντες ήταν οι Αλέξανδρος Κωστανίκος, Γεώργιος Τασηνίκος, Λάμπρος Αθανασίου, Διονύσης Κουτσούπας, Στάθης Μπίκας, Πάνος Δημοθεόδωρος, Φάνης Κομζιάς, Δημήτρης Ζαχάρος, Λεονάρντο Σάνκα καθώς και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα Αλέξανδρος Καραβασίλης , Γεώργιος Σαλεμής. Απουσιάζανε Κέρι Τσήνα, Αλμπιόν-Γιάννης Χιούσας και Νίκος Καλλιμάνης.

Ο Γιάννης Σταμούλης εκ μέρους της διοίκησης στη σύντομη ομιλία του καλωσόριζε παλιούς και νέους συμπαίκτες, ευχήθηκε υγεία και χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του «σας καλωσορίζω, εύχομαι υγεία και μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς. Πέρυσι κερδίσατε πολλά με το πιο σημαντικό τον σεβασμό και την καταξίωση από όλους. Φροντίστε να το συνεχίσετε και φέτος και να χαίρεστε την προπόνηση, αλλά και τον αγώνα ανεξαρτήτου αποτελέσματος. Είμαι σίγουρος ότι θα πάτε καλά, αρκεί να δουλέψετε σκληρά και αν και μας λυπεί ότι αποχωρήσανε αθλητές από την πρώτη ομάδα, από την άλλη δεν θα τα βάψουμε και μαύρα. Καθένας κρίνεται για τις επιλογές του. Τέλος χρίζω αρχηγό της ομάδος εσένα Γεώργο (Τασηνίκος) και θέλω να είσαι ο συνδετικός κρίκος διοίκησης-προπονητή-παικτών».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ