1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-06-2014 18:45

Το Π.Α.Κ. Χαλανδρίου συγχαίρει τον συμπολίτη Γ.Σ.

Με ανακοίνωση τους η διοίκηση του Π.Α.Κ. Χαλανδρίου συγχαίρει τις αθλήτες και όλους τους συντελεστές της επιτυχίας της ομάδας του Γ.Σ.Χαλανδρίου, που κέρδισε την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Πιο αναλυτικά:

Η Διοίκηση του Συλλόγου μας αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί δημόσια τις Αθλήτριες, την Διοίκηση και όλους τους Συντελεστές της Επιτυχίας του Γ.Σ Χαλανδρίου για την άνοδο της Ομάδας Βόλεϊ Γυναικών στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Η συγκεκριμένη αγωνιστική επιτυχία αποτελεί επιβεβαίωση της σπουδαίας δουλειάς που συντελείτε από τα Σωματεία της Πόλης μας και την συμβολή που έχουν στην άνοδο του Αγωνιστικού Αθλητισμού στο Χαλάνδρι.

Στην κατεύθυνση της μεγιστοποίησης του παραγόμενου Αθλητικού Αποτελέσματος από τους Συλλόγους, θέλουμε να παρακαλέσουμε θερμά τους Παράγοντες της Δημόσιας Ζωής της Πόλης μας, να εγκαταλείψουν την τακτική της άδικης στοχοποίησης της λειτουργίας των Σωματείων. Σε περίπτωση που διαπιστώσουν παρεκλείνουσες λειτουργίες στη δραστηριότητα των Σωματείων, υπάρχουν στην ευχέρεια τους όλες οι νόμιμες και προβλεπόμενες διαδικασίες.

Θεωρούμε ότι η δημόσια προσωπική αντιπαράθεση που έχει σχέση με τη εφαρμοζόμενη Αθλητική Πολιτική, καθώς και οι διαφορετικές προσεγγίσεις που αφορούν τις προτεραιότητες που πρέπει να έχει ο Δήμο μας, αποτελούν αντικείμενο ειδικής συζήτησης, με την συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων.

Σε κάθε περίπτωση όμως, η επιχειρούμενη απαξίωση και ο μηδενισμός του ρόλου και του έργου των Σωματείων, στην λειτουργία της Πόλης μας, είναι

πράξη ανώφελη και επικίνδυνη για την περαιτέρω ηρεμία και πρόοδο του Αγωνιστικού Αθλητισμού στο Χαλάνδρι.

Με την ίδια ευκαιρία, θέλουμε να απευθύνουμε έκκληση στην Διοίκηση του Δήμου Χαλανδρίου και προσωπικά στον Δήμαρχο κο Γιώργο Κουράση, μαζί με τις υπόλοιπες Πολιτικές Παρατάξεις της Πόλης και τους υπηρεσιακούς παράγοντες, να επισπεύσουν τις αναγκαίες εργασίες των δύο (2) κλειστών Γυμναστηρίων προκειμένου να λάβουν την πολυπόθητη άδεια λειτουργίας.

Η επαναλειτουργία των Γυμναστηρίων, την χρονική περίοδο που διανύουμε είναι κρίσιμη και καθοριστική για την οργάνωση και τον προγραμματισμό των Ομάδων, δεδομένου ότι όλοι οι Σύλλογοι έχουν ανάγκη να κάνουν μεταβατικές προπονήσεις, προκειμένου να χτίσουν τις Ομάδες τους για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν με επιτυχία στις απαιτήσεις των νέων ανταγωνιστικών Πρωταθλημάτων τους.

Ελπίζουμε, ότι και σε αυτή την υπόθεση, θα πρυτανεύσει η λογική και η συναντίληψη όλων των αρμόδιων φορέων, για την επίλυση ενός σοβαρoύ προβλήματος που ταλανίζει τον Αθλητισμό της Πόλης μας.

Τελειώνοντας, εκφράζουμε ξανά τα θερμά μας συγχαρητήρια στην Ομάδα Βόλεϊ Γυναικών του Γ.Σ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ, να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία στο νέο τους Πρωτάθλημα, με την ελπίδα ο Τοπικός Αθλητισμός να γνωρίσει ακόμη πιο σημαντικές Επιτυχίες.

Με την ίδια ευκαιρία θέλουμε να εκφράσουμε και τα συγχαρητήρια μας, στον Φ.Ο ΤΟΥΦΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ, για την άνοδο της Ανδρικής Ομάδας Μπάσκετ στην Γ΄ κατηγορία της Ε.Σ.Κ.Α.-

Για το ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Παναγιώτης Τζήμος

Πρόεδρος του Δ.Σ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ