1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-05-2014 15:45

Έγραψαν ιστορία οι γυναίκες του Πιερικού με την άνοδο στην Α2

Ιστορία έγραψε η γυναικεία ομάδα του Πιερικού, που μαζί με την ανδρική ομάδα καμαρώνουν την άνοδο στην Α2 κατηγορία. 

Αήττητες στην τελική φάση του πρωταθλήματος οι αθλήτριες του Πιερικού, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, πιστοποίησαν το ταλέντο τους, την αγάπη τους για το άθλημα και τον σύλλογο και με μηδαμινά μέσα οδήγησαν για πρώτη φορά την ομάδα στην Α2 Γυναικών. Στο τελευταίο παιχνίδι εναντίον της Κοζάνης που νίκησε ο Πιερικός με 3-0, πραγματοποιήθηκε και η φιέστα ανόδου.

Ο προπονητής της ομάδα του Πιερικού δήλωσε: «Ήταν μία ονειρεμένη, καταπληκτική χρονιά. Οι αθλήτριες δώσανε τον καλύτερο τους εαυτό και οι προσπάθειες τους επιβαβεύτηκαν με την πολυπόθητη άνοδο. Είναι η καλύτερη στιγμή στην καριέρα μου. Δεν έχει ξαναγίνει η ταυτόχρονη άνοδος στην Α2 και της ανδρικής και της γυναικείας ομάδας. Εύχομαι την νέα χρονιά και οι δύο ομάδες να είναι ανταγωνιστικές στο δύσκολο πρωτάθλημα και είμαι σίγουρος πως και οι γυναίκες και οι άνδρες θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό».

Η αρχηγός του Πιερικού Κατερίνα Παναγιωτίδου δήλωσε: «Τα τελευταία χρόνια προσπαθούσαμε στα πλέι οφ την άνοδο και ήρθε φέτος το όνειρο. Είναι η πιο σημαντική μέρα μου στο βόλεϊ. Την νέα περίοδο στην Α2 θα κάνουμε τα πάντα για την όσο καλύτερη πορεία του βόλει του Πιερικού μας».

Πηγή: pierikos.info

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ