1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-05-2014 19:15

Βράβευση της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου

Στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση του «Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937», η οποία φέτος ήταν αφιερωμένη στην μνήμη του ποδοσφαιριστή Τάκη Συνετόπουλου, στο κατάμεστο κλειστό του ΕΑΚ, έγινε η απονομή κυπέλλου και μεταλλίων στις αθλήτριες και στους προπονητές Νίκο και Νατάσα Μαλλιάρα, της νεοσύστατης γυναικείας ομάδας βόλεϊ του συλλόγου. Η ομάδα τερμάτισε αήττητη στο τοπικό πρωτάθλημα βόλεϊ Κεντρικής Ελλάδας και προκρίθηκε στα μπαράζ ανόδου στην Β’ Εθνική, με ομάδες από την Κεντρική και Στερεά Ελλάδα.
Την εκδήλωσε τίμησε με την παρουσία του ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος.

Το νεοσύστατο τμήμα βόλεϊ στον σύλλογο δημιουργήθηκε πριν από μερικούς μήνες, με τμήματα γυναικών και υποδομής και μέσα σε επτά μήνες, στους οποίους έγινε και η πλήρης στελέχωση της γυναικείας ομάδας και οι προπονήσεις, τα κορίτσια του Νίκου και της Νατάσας Μαλλιάρα, κατάφεραν να τερματίσουν στην πρώτη θέση του 1ου ομίλου, στο πρωτάθλημα βόλεϊ Κεντρικής Ελλάδας και στην φάση των μπαράζ για άνοδο στην Β’ Εθνική, να κάνουν μια πολύ καλή εμφάνιση απέναντι σε έμπειρες ομάδες και να αποκομίσουν πολύτιμες εμπειρίες για την συνέχεια.

Το σημαντικότερο πρόβλημα κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος ήταν ότι αν και η έδρα των αγώνων του Ολυμπιακού είναι στο κλειστό «Βάκης Παρασκευόπουλος», οι προπονήσεις γίνονται σε σχολικό κλειστό γυμναστήριο.

Για την συνέχεια η ομάδα θα δώσει αρκετά φιλικά, στα οποία θα δοκιμαστούν και νέες αθλήτριες που ήρθαν στον σύλλογο και θα αποτελέσουν την νέα πιο δυνατή σύνθεση για το επόμενο πρωτάθλημα.

Συνεχίζονται παράλληλα οι προπονήσεις του τμήματος υποδομής και από την νέα αθλητική περίοδο θα υπάρξει συμμετοχή στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα.

Οσα κορίτσια θέλουν να μάθουν τα μυστικά του βόλεϊ και να συμμετάσχουν στην στελέχωση της ομάδας για την νέα αθλητική περίοδο 2014-15, μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά με τους προπονητές στα τηλέφωνα: 6988683068 και 6939265859.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ