1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
07-05-2014 15:26

Πολλά παράπονα από τους Ροδίτες

Τελικά αυτή η διοργάνωση γίνεται …για να γίνει! Κι η πρωταθλήτρια Δωδεκανήσου Ροδίων Αθλησις δεν παίρνει ούτε αυτά που δικαιούται από την προκήρυξη των αγώνων. Εκτός του ότι θα ταξιδεύσει κομμένη στα τρία η ομάδα όπως έγινε γνωστό:


-Κλείστηκε, τελικά ξενοδοχείο για να μείνουν οι αθλητές το οποίο (άκουσον-άκουσον) δεν διαθέτει πρωινό στην πρωταθλήτρια Δωδεκανήσου
-Δεν θα πάει κανείς να πάρει τα παιδιά από το αεροδρόμιο κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει…να ανοίξουν χάρτη για να βρουν το ξενοδοχείο που κλείσθηκε γι αυτό το σκοπό.

-Το πιο σημαντικό απ όλα στο αγωνιστικό κομμάτι είναι ότι δεν διατίθεται το κλειστό των αγώνων για προπόνηση γιατί όπως τους διαμηνύθηκε δεν υπάρχουν υπάλληλοι εκεί και ο χώρος θα ανοίξει μόνο για τις μέρες των αγώνων!!! Αυτό σημαίνει πώς η Ροδίων Αθλησις θα πάει στην Μυτιλήνη απλά…για να παίξει όπως άλλωστε και οι υπόλοιπες ομάδες.
Κι όλα αυτά για την διεκδίκηση μιας θέσης στην Β΄Εθνική βόλεϊ των ανδρών

Σε τρία γκρουπ
Στο μεταξύ η πρωταθλήτρια ομάδα της Δωδεκανήσου θα ταξιδέψει για την Μυτιλήνη σε τρία γκρούπ μιας και βρέθηκαν θέσεις τελικά αεροπορικώς. Ήτοι:
-Μέσω Αθηνών θα ταξιδέψουν οι Κώστας Καρπαθάκης και Βασίλης Μπαρδής.
-Την Τετάρτη 7 Μαϊου θα μπουν στο αεροπλάνο οι Νίκος Μακρής, Κυριάκος Μαυράκης, Χρήστος Μοσχούς, Μανώλης Κοκκολάκης

-Και την Πέμπτη 8 Μαϊου ημέρα αγώνα θα πάνε στο ακριτικό νησί οι Γιάννης Αμαλλος, Γ. Καλαϊτζής, Ντάνιελ Γκένοφ, Δημήτρης Κοτίτσας, Γιάννης Σκορδούλης, και ο υπεύθυνος της αποστολής στη Μυτιλήνη Γιώργος Τριχιάς


Πηγή: rodiaki.gr

4 σχόλια

  • Comment Link Ασχετος Τετάρτη, 07 Μαΐου 2014 19:28 posted by Ασχετος

    Χιωτη εσυ που το παίζεις έξυπνος θα φας μια ένσταση και θα ακυρωθεί η συμμετοχή σου ως αντικανονική περισσότερα στην προκήρυξη του πρωταθληματος!!!

    ΕΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ!!!

  • Comment Link Ασχετος Τετάρτη, 07 Μαΐου 2014 19:28 posted by Ασχετος

    Χιωτη εσυ που το παίζεις έξυπνος θα φας μια ένσταση και θα ακυρωθεί η συμμετοχή σου ως αντικανονική περισσότερα στην προκήρυξη του πρωταθληματος!!!

    ΕΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ!!!

  • Comment Link Rodion Τετάρτη, 07 Μαΐου 2014 16:25 posted by Rodion

    Και η Τοπική Επιτροπή Δωδ/σου,
    μούγκαααααααααααα.
    Ακριβώς όπως και τα αφεντικά τους.

  • Comment Link ΧΙΩΤΗΣ Τετάρτη, 07 Μαΐου 2014 14:54 posted by ΧΙΩΤΗΣ

    Σταματήστε ρε την γκρίνια... Δεν διαθέτει πρωινό στην πρωταθλήτρια Δωδεκανήσου και δεν θα πάει κανείς να πάρει τα παιδιά από το αεροδρόμιο. Μήπως να στείλουμε και την φιλαρμονική για να υποδεχτεί την... πρωταθλήτρια κόσμου; Πάρτε ένα ταξί να σας πάει στο ξενοδοχείο...
    Δηλαδή αν δεν μπορείτε να πάτε μια φορά στη Χίο, τότε τι θα κάνετε αν ανεβείτε στην Α2;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ