1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-05-2014 16:25

Πανταλέων: «Πρότυπο και είδωλο ο Νίκος»

Ο φίλος και συμπαίχτης με τον Νίκο Σαμαρά, Σωτήρης Πανταλέων δεν θα μπορούσε να λείψει από την παρουσίαση του λευκώματος για τον «Αετό». Ο αντιπρόεδρος του ΠΑΣΑΠ μίλησε στο volleynews.gr για τον φίλο του Νίκο, τον χαρακτήρισε ως είδωλο ενώ θυμήθηκε τις στιγμές που πέρασε μαζί του εντός και εκτός γηπέδου.

«Είναι μία κίνηση που την σκεφτόμασταν εδώ και πολύ καιρό. Για να είμαι ειλικρινής το μεγαλύτερο μερίδιο για την δημιουργία του λευκώματος πάει στον Σάκη Ψάρρα και το επιτελείο που υπήρχε. Για μένα το μεγαλύτερο κέρδος αυτού του λευκώματος είναι όλα αυτά που θα μάθει ο γιος του Νίκου, ο Στράτος για τον πατέρα του, το πόσο μεγάλος αθλητής και πόσο μεγάλη προσωπικότητα ήτανε. Για όλους εμάς η σημερινή εκδήλωση θα μας βοηθήσει να δούμε φωτογραφίες, να θυμηθούμε στιγμές και ο Νίκος θα είναι πάντα στην καρδιά μας».

Τι σου έχει μείνει από τον Νίκο;

«Εγώ καταρχάς τον είχα ως πρότυπο και είδωλο, ήμουν μεγάλος θαυμαστής του. Μετά είχα την τύχη να είμαστε συμπαίχτες στον Παναθηναϊκό και στην Εθνική. Σίγουρα αυτό που σου μένει είναι η τυπικότητα, η επαγγελματικότητα που είχε, το μεγάλο ταλέντο και από κει και πέρα εκτός γηπέδου, είχε φοβερό χιούμορ, έχουν μείνει στην ιστορία ατάκες του Νίκου. Όλα αυτά θα είναι για πάντα στο μυαλό μας».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ