1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-04-2014 03:48

Ο Πήγασος του Γκιούρδα στον τελικό με τον Απόλλωνα

Μετά από μια καλή εμφάνιση και νίκη στον αγώνα με τον ΑΟ Πολιτείας με 3-1 σετ, ο ΑΠΣ Πήγασος πρόκριθηκε για δεύτηρη συνεχή χρονιά στον τελικό της Β' Εθνικής κατηγορίας της ΕΣΠΑΑ και θα διεκδικήσει την άνοδο του στην Α2 Εθνική κατηγορία.
Στον τελικό ο Πήγασος θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Σμύρνης έχοντας μειονέκτημα έδρας. Ο Απόλλων προηγείται 2-0 στις νίκες και χρειάζεται άλλη μία για να πάρει τον τίτλο.

Ο τελικός θα γίνει στο κλειστό γυμανστήριο της Ριζούπολης τη Μεγάλη Δευτέρα 14 Απριλίου 2014 και ώρα 20.30.

Ο Πήγασος βρέθηκε στον τελικό με δύο συνεχόμενες νίκες 3-0 και 3-1 (εκτός έδρας) στους ημιτελικούς με τον Α.Ο.Πολιτείας. Ο Απόλλωνας με μία νίκη 3-1 σετ επί του Α.Ο. Νέοι Βύρωνα προκρίθηκε καθώς ήδη είχε και δύο νίκες από την κανονική περίοδο.

Οι διοικήσεις των δύο ομάδων καλούν τους αγνούς φίλους του βόλεϊ στην Ριζούπολη και όπως αναφέρει ο Πήγασος σε ανακοίνωση του: «Σε αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε,  η παρουσία του φίλαθλου κόσμου στο γήπεδο θα δώσει ένα ηχηρό μύνημα σε όσους θεωρούν τον Ελληνικό Αθλήτισμό πολυτέλεια, τον μετατρέπουν από δημόσιο σε ιδιωτικό αγαθό και σε όργανο εξυπηρέτησης πελατειακών σχέσεων και πολτικών σκοπιμοτήτων»!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ