1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-04-2014 02:55

Πρωταθλητής ο ΑΣΚ Λαγκαδά και άνοδο στην Α2 γυναικών

Ο ΑΣΚ Λαγκαδά αναδείχτηκε πρωταθλητής στον Γ΄όμιλο της Β' Εθνικής Γυναικών και πήρε το εισιτήριο για την Α2 Εθνική Κατηγορία.

Στον τελικό των γυναικών, οι φίλοι του βόλεϊ που γέμισαν ασφυκτικά το γήπεδο της ΜΕΝΤ, είδαν την ομάδα της Τούμπας να προηγείται με 2-1. Ο ΑΣΚ Λαγκαδά όμως, με τη βοήθεια των ένθερμων οπαδών του, κατάφερε να ισοφαρίσει και να κερδίσει εύκολα το τάι μπρέικ, παίρνοντας έτσι τον τίτλο με 3-1 νίκες. Η ομάδα του Ηλία Ζωλοσταθιάδη θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε Εθνική κατηγορία, ενώ η ΜΕΝΤ του Γιάννη Τσαϊρέλη θα έχει μία ακόμη ευκαιρία μέσω του Ειδικού Τουρνουά Ανόδου.

Β ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΜΕΝΤ - ΑΣΚ ΛΑΓΚΑΔΑ 2-3 (25-19, 16-25, 25-21, 23-25, 6-15)

ΜΕΝΤ (Τσαϊρέλης): Παναγιωτίδου, Σφυρίου, Κωφίδου, Αναστασίου, Φασουλή, Μποσταντζόγλου, Πετρουλάκη (λ) - Νυδριώτη (λ), Ζιούτα, Τρύψια, Πατονοπούλου, Μαλακίδου.

ΑΣΚ ΛΑΓΚΑΔΑ (Ζωλασταθιάδης): Φίλια, Στεργίου, Ανδρονικίδου, Σιδηρά, Δημητριάδου, Βλάχου, Τούραλη (λ) - Κουρτίδου (λ), Αρμουτάκη, Κλέπκου, Γκούντα, Τράκα.



Β ΤΟΠΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: ΑΝΟΔΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ ΚΑΙ ΓΑΛΑΞΙΑ ΑΔΕΝΔΡΟΥ

Δύο εβδομάδες πριν την ολοκλήρωση της Β Τοπικής Κατηγορίας Γυναικών, ο Δημόκριτος Μυγδονίας και ο Γαλαξίας Αδένδρου εξασφάλισαν και μαθηματικά την άνοδό τους στην 1η Τοπική Κατηγορία Γυναικών, αφού η διαφορά που έχουν από τις υπόλοιπες ομάδες δεν μπορεί να καλυφθεί. Οι δύο ομάδες είχαν τεθεί από το ξεκίνημα της σεζόν και αυτό που απομένει είναι να κριθεί ο πρωταθλητής, καθώς ο Δημόκριτος παραμένει αήττητος, έχει διαφορά τριών βαθμών από τον Γαλαξία και υπερτερεί σε ενδεχόμενη ισοβαθμία με τον αντίπαλό του.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ