1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-03-2014 13:03

Απόλλων Καλαμαριάς: «Οι μάσκες έπεσαν»

Μετά την προσφυγή του και τη δικαίωσή του σχετικά με το θέμα του αγώνα Ακαδημίες Πρωταθλητών - Καμπανιακός για την Α ΕΠΕΣΘ γυναικών, ο Απόλλων Καλαμαριάς εξέδωσε την εξής ανακοίνωση κατά της ΕΠΕΣΘ:
«Μετά τις ευθείες βολές που δέχτηκε το Σωματείο μας από την ανακοίνωση της Ε.ΠΕ.Σ.Θ., για δήθεν παρεμπόδιση και καθυστέρηση της ολοκλήρωσης του πρωταθλήματος της Α’ Τοπικής Κατηγορίας Γυναικών λόγω της προσφυγής που καταθέσαμε κατά της απαράδεκτης και πρωτοφανούς απόφασής της για επανάληψη του αγώνα «Ακαδημίες Πρωταθλητών – Καμπανιακός», ο οποίος με απόφαση του διαιτητή του αγώνα κατακυρώθηκε, σύμφωνα με τον οικείο Κανονισμό, υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας με 0-3, λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου (ήταν σπασμένο το φιλέ και ο μηχανισμός τεντώματος), οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε τα ακόλουθα:

Δεν υπήρξε μέχρι τώρα καμία απολύτως καθυστέρηση στη διεξαγωγή του πρωταθλήματος εξαιτίας της κατάθεσης προσφυγής από μέρους μας, από τη στιγμή που το εν λόγω πρωτάθλημα μετά από τον επίμαχο αγώνα συνεχίστηκε κανονικότατα και ανελλιπώς κάθε Κυριακή. Έτσι ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος αυτού χωρίς να έχει διεξαχθεί ο εξ αναβολής αγώνας, η διεξαγωγή του οποίου αποφασίστηκε ετσιθελικά από την Ε.ΠΕ.ΣΘ. αντίθετα από κάθε κανονισμό και νόμο και ανοίγοντας διάπλατα παράθυρα για το μέλλον !!!!!!

Μετά την αγωνιστική της 2/2/2014, κατά την οποία μηδενίστηκε από τον διαιτητή η ομάδα των Ακαδημιών Πρωταθλητών, η ομάδα μας, η οποία τότε καταλάμβανε την 4η θέση στον βαθμολογικό πίνακα αγωνίστηκε τις επόμενες 3 αγωνιστικές (9/2, 16/2 και 23/2) με τις τρεις πρωτοπόρες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα, δηλαδή Πειραματικό, Καμπανιακό και Ατρόμητο Τριαδίου. Θα πρέπει να σημειώσουμε πως αποφάσισαν όλως τυχαίως να ανακοινώσουν την απόφαση για την επανάληψη του αγώνα στις 25/2 δηλαδή 23 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΗ ΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!!!! ΕΛΕΟΣ !!!!

Η ομάδα μας έκανε αυτό που οφείλει να κάνει κάθε ομάδα που σέβεται τον εαυτό της και την ιστορία της και προσπαθεί τόσο η ίδια να τηρεί τους κανόνες και να σέβεται τους θεσμούς του αθλήματος όσο και να απαιτεί από όλους όσους συμμετέχουν στο βόλεϊ από οποιοδήποτε πόστο να πράττουν το ίδιο.

Ειδικά από την Ε.ΠΕ.Σ.Θ. απαιτούμε να αποτελεί τον θεματοφύλακα της τήρησης της ισονομίας και ισοπολιτείας, των κανονισμών και νόμων και κατά την άσκηση εξουσίας από τη μεριά της όχι μόνο να αποτελεί, αλλά και να φαίνεται δίκαια – αξιοκρατική – αδέκαστη.

Μετά από όλα αυτά οφείλουμε να ρωτήσουμε:

ΓΙΑΤΙ το φύλλο αγώνα της 2/2/2014 μεταξύ των ομάδων «Ακαδημίες Πρωταθλητών – Καμπανιακός» δεν εγκρίθηκε από την Ε.ΠΕ.Σ.Θ. ?

Κι αν ακόμη δεχτούμε ότι έπρεπε να επαναληφθεί ο συγκεκριμένος αγώνας, ΓΙΑΤΙ δεν ορίστηκε η επανάληψή του πριν τη διεξαγωγή των 6 εναπομεινάντων αγώνων μέχρι τη λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος ή έστω τουλάχιστον πριν τους τελευταίους 2 με 3 αγώνες, ώστε να μην υπάρχει η δυνατότητα αλλοίωσης της έκβασης του πρωταθλήματος και της κατ’ επιλογήν αγωνιστικής συμπεριφοράς των ομάδων ανάλογα με την τελική κατάταξη και πριν τα Play off ?

ΓΙΑΤΙ η Ε.ΠΕ.Σ.Θ. συνεδριάζει για την επικύρωση της τύχης του αγώνα 23 μέρες μετά από τον αρχικό ορισμό του ?

ΠΟΙΟΣ είναι τελικά αυτός που καθυστερεί το πρωτάθλημα ?

ΠΟΙΟΣ έχει την ευθύνη να παίρνει αποφάσεις για την έκβαση του πρωταθλήματος ?

ΠΟΙΟΣ έχει την ευθύνη να πάρει αποφάσεις σύμφωνα με τους κανονισμούς και μέσα στις προκαθορισμένες προθεσμίες που τάσσουν αυτοί ?

Κ Α Ι Τ Ε Λ Ο Σ

Αν η Ε.ΠΕ.Σ.Θ. ενδιαφερόταν για τη μη καθυστέρηση του πρωταθλήματος από την κατάθεση της προσφυγής μας στο Α.Σ.Ε.Α.Δ. εναντίον της απόφασής της για επανάληψη του ανωτέρω αγώνα, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ κατά την εκδίκαση της εν λόγω υπόθεσης ενώπιον του Α.Σ.Ε.Α.Δ. στην Αθήνα στις 20/3/2014, την γρηγορότερη δικάσιμο που καταφέραμε να επιτύχουμε, ο πληρεξούσιος δικηγόρος της Ε.ΠΕ.Σ.Θ. από την στιγμή που ήταν παρών, κατέθεσε ένσταση αναρμοδιότητας του Τμήματος της Αθήνας με σκοπό να εκδικαστεί στο τμήμα Θεσσαλονίκης μετά από το λιγότερο 2 μήνες ?

ΠΟΙΟΣ τελικά είναι αυτός που κωλυσιεργεί και καθυστερεί το πρωτάθλημα της Α’ Τοπικής Κατηγορίας Γυναικών ?

Ας μας απαντήσουν οι κ.κ. σύμβουλοι της Ε.ΠΕ.Σ.Θ.

Τέλος θα πρέπει να τονίσουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν μας χωρίζει τίποτα από τα υπόλοιπα Σωματεία της κατηγορίας μας, αλλά αντίθετα μας ενώνει ο κοινός στόχος, που είναι η αναβάθμιση και η κατοχύρωση του αδιάβλητου των Πρωταθλημάτων».

Το Δ.Σ.

Του Μ.Γ.Σ.Κ. Ο ΑΠΟΛΛΩΝ

1 σχόλιο

  • Comment Link Χαλαστρα Κυριακή, 30 Μαρτίου 2014 11:46 posted by Χαλαστρα

    Από που προκύπτει ότι ο Απόλλων δικαιώθηκε; Μέχρι τώρα δεν βγήκε καμμία απόφαση από το ΑΣΕΑΔ...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ