Εκτυπώστε τη σελίδα
11-03-2014 16:39

Εύκολο 3-0 της Νίκης Αμαρουσίου επί της Σχολής Μωραΐτη

Με το πέμπτο διαδοχικό θετικό της αποτέλεσμα συνέχισε η Νίκη Αμαρουσίου την «κούρσα» του πρωταθλήματος, επικρατώντας με σχετική ευκολία της Σχολής Μωραΐτη με 3-0 σετ, σε μία βραδιά που σηματοδότησε την επανεμφάνιση της αρχηγού Ρίας Αναγνώστου.
Έπειτα από έξι μήνες, λοιπόν, η Ρία Αναγνώστου επέστρεψε στην αγωνιστική δράση και πραγματοποίησε το ντεμπούτο της για τη φετινή σεζόν παίρνοντας από τον Νώντα Μπάιμπο χρόνο συμμετοχής και χωρίς αμφιβολία αυτό ήταν το γεγονός που σημάδεψε την αναμέτρηση. Φυσικά, η αρχηγός είχε και την υποδοχή που της αρμόζει, αφού ολόκληρο το κλειστό της Κοκκινιάς καλωσόρισε θερμά την Ρία στην πολυαναμενόμενη επιστροφή της με επευφημίες και ένα ζεστό χειροκρότημα.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η Νίκη Αμαρουσίου δεν συνάντησε καμία δυσκολία να φτάσει στην επικράτηση, με τον κόουτς Μπάιμπο να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλες τις παίκτριες που είχε στη διάθεσή του. Πλέον, η προσοχή όλων στρέφεται στο εκτός έδρας ματς της ερχόμενης αγωνιστικής με τη φιλόδοξη ΑΕ Γκράβας (17/3, 21:45).

 
Διαιτητές: Λιδωρικιώτη, Καπλανίδης

Τα σετ: 3-0 (25-15, 25-16, 25-23)

ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (Μπάιμπος): Πετρουλάκη 12, Βερτζάγια 9, Καλαντζή, Αναγνώστου, Μιχαηλίδη Αλ.1, Μιχαηλίδη Κ. 9, Κοκλανάκη, Μάρκου 15, Δηλαβέρη 14, Βασιλάκη, Τσελέπη, Βήτου (λ) 66%.

ΣΧΟΛΗ ΜΩΡΑΪΤΗ (Καλαμπόκης): Αποστολοπούλου, Γεννηματά, Κούτσια, Παρίση, Πάικου (λ), Κρίκου, Πανταζοπούλου, Λιανού, Κόμνου, Διαβαστή.