1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
27-01-2014 16:28

H Κομοτηνή τη νίκη, το Σουφλί την κορυφή

Σε  ένα παιχνίδι – διαφήμιση για το βόλεϊ, που ουσιαστικά ενδεχομένως και να έκρινε ποια ομάδα από τον όμιλο της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης θα ανέβει στην Α2 Κατηγορία, η ΑΕ Κομοτηνής νίκησε με 3-2 σετ τον Έβρο Σουφλίου.

Ωστόσο η ομάδα των κιτρινόμαυρων έμεινε πίσω στην βαθμολογία κατά έναν πόντο, αφού στον πρώτο γύρο είχε ηττηθεί με καθαρό σκορ. Έτσι το Σουφλί έγινε πλέον το πρώτο φαβορί για την άνοδο, με την Κομοτηνή να καραδοκεί σε ενδεχόμενη απώλεια έστω και ενός βαθμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κλειστό της Κομοτηνής γνώρισε μεγάλες πιένες, θυμίζοντας τις εποχές των τελών της δεκαετίας του ’90 που η ΑΕ Κομοτηνής έπαιζε στην Α1 Κατηγορία. Στην κερκίδα βρέθηκαν περί τα 250 άτομα από την πρωτεύουσα της Ροδόπης, τα περισσότερα από τα οποία είχαν παρακολουθήσει νωρίτερα και την σπουδαία νίκη του γυναικείου τμήματος της ΑΕΚ.

Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι στο γήπεδο βρέθηκαν και περίπου 50 οπαδοί του Έβρου, που ταξίδεψαν από το Σουφλί για αυτόν τον τελικό. Και οι οποίοι έφυγαν ηττημενοι μεν, ευχαριστημένοι δε με τον βαθμό που έλαβαν και που τους διατηρεί στην κορυφη και φαβορί για την άνοδο.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι από πλευράς γηπεδούχων υπάρχουν πολλά παράπονα για την φάση του τελευταίου πόντου στο τέταρτο σετ και ενώ το σκορ ήταν 24-25. Ο διαιτητής σφύριξε υπέρβαση του πασαδόρου της ΑΕΚ Παπασπύρου, κάτι που αμφισβητήθηκε έντονα από τους κιτρινόμαυρους. Με τον πόντο αυτό ο Έβρος πήρε τον βαθμό που ήθελε, τον έκοψε από την ΑΕ Κομοτηνής και διατηρήθηκε στην κορυφή.

Μετά το τέλος του αγώνα πάντως οι δύο προπονητές έδιναν ο ένας στον άλλον συγχαρητήρια για τις ομάδες που παρουσίασαν και το υψηλού επιπέδου θέαμα που είχε την δυνατότητα να παρακολουθήσει ο φίλαθλος κόσμος, ενώ σε όλους έκανε μεγάλη εντύπωση η μαζική προσέλευση οπαδών και η ωραία ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η αναμέτρηση είχε απίστευτη διακύμανση, Κράτησε καθαρά 124 λεπτά, αλλά αν προσθέσει κανείς και μια διακοπή που υπήρξε μετά το τέταρτο σετ και πριν το τάι μπρέικ, αντιλαμβάνεται κανείς ότι πλησίασε τις δυόμισι ώρες. Και αξίζει να σημειωθεί ότι ξεκίνησε με μιάμισι ώρα καθυστέρηση, λόγω της καθυστερημένης λήξης του προηγηθέντος αγώνα των γυναικών της ΑΕΚ με τον Ερμή Δράμας. Κλειδί για την επικράτηση των γηπεδούχων ήταν το δυνατό σερβίς τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι σημειώθηκαν δέκα άσοι έναντι κανενός για τους Εβρίτες.

Στο πρώτο σετ το Σουφλί μπήκε πιο δυνατά και το κατέκτησε με 17-25 σε  22 λεπτά. Συγκλονιστική μάχη έγινε στο δεύτερο και το τρίτο σετ, που κατέληξε στους γηπεδούχους με 25-23 και 25-22 σε 30 και 25 λεπτά αντίστοιχα. Γκραν γκινιόλ ήταν το παιχνίδι και στο τέταρτο σετ, που κατέληξε στους φιλοξενούμενους με 24-26 με την φάση που προαναφέραμε μετά από μισή ώρα παιχνιδιού. Στο τάι μπρέικ η ΑΕΚ πήρε από την αρχή προβάδισμα με 8-3 και 12-6 για να φτάσει σε μια εύκολη σχετικά επικράτηση με 15-9.

Τα σετ: 17-25, 25-23, 25-22, 24-26, 15-9

Διαιτητές: Μαργαριτίδης, Μαρκίδης

ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (Εξάρχου): Παπασπούρου, πετράκης, Βαρελάς, Παπαδόπουλος, Δερληγιαννίδης, Λέκκος, Λαντζουράκης, Χατζηβλασίου,  Παπαϊωάννου (λ) 
ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Μούχλιας): Τσιαμήτας, Μπιστίνας Ι, Γιαλιάρης, Μπάτσιος Κ (λ), Μπάτσιος Κ., Μιτσιράρης, Μπιστίνας Π, Κίτσιος, Καψαλιάρης, Μουχλιας Β.


Πηγή:  thrakisports.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ