1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-12-2013 15:25

7 στα 7 με... σούπερ Τσελέπη για τη Νίκη Αμαρουσίου

Ακόμη μία άνετη και "καθαρή" νίκη -την έβδομη συνεχόμενη- πανηγύρισε η Νίκη Αμαρουσίου η οποία έκαμψε σχετικά εύκολα την αντίσταση του -μαχητικότατου κατά τ' άλλα- ΑΟΝ Βύρωνος με 3-1 σετ και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Β' Εθνικής Γυναικών (ΕΣΠΑΑΑ)


H Νίκη παρουσιάστηκε σε ακόμη μία αναμέτρηση αποφασισμένη για το "τρίποντο" και ούσα απόλυτα συγκεντρωμένη στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς έκανε το 7 στα 7, απέναντι σε μία άκρως ανταγωνιστική και ποιοτική ομάδα που η βαθμολογική της θέση την αδικεί.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά δυνατό, αλλά όποιο εμπόδιο κι αν έβαλε στα κορίτσια του Νώντα Μπάιμπου ο ΑΟΝ Βύρωνος εκείνα είχαν τις απαντήσεις και επιβλήθηκαν με 3-1. Τα δύο πρώτα σετ είχαν... "κυανέρυθρο" χρώμα, με την Νίκη να τα κατακτά με άνεση (25-20 και 25-17), ωστόσο το τρίτο άνηκε στις φιλοξενούμενες (22-25) οι οποίες -εκμεταλλευόμενες και την επιθετική αστοχία αλλά και τα λάθη της Νίκης- αντεπιτέθηκαν, αλλά αυτό μάλλον... πείσμωσε την Λουσιάνα Τσελέπη και την παρέα της και μην αφήνοντας κανένα περιθώριο αντίδρασης στις αντιπάλους τους κυριάρχησαν στο τέταρτο σετ το οποίο και πήραν με 25-9, φτάνοντας σε ακόμη μία άνετη νίκη


Τα σετ (3-1): 25-20, 25-17, 22-25, 25-9

Διαιτητές: Χρηστίδης, Καλπίας, Παπανικολάου

ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (Μπάιμπος): Δηλαβέρη 12, Κοκλανάκη 14, Μάρκου 12, Τσελέπη 17, Βερτζάγια 13, Πετρουλάκη 7, Μιχαηλίδη Κ. Βήτου (L) 30%, Βασιλάκη, Μιχαηλίδη Αλ. Καλαντζή, Ζιώρη.

ΑΟΝ ΒΥΡΩΝΟΣ (Χονδρός): Μέρα, Οικονομοπούλου, Καρύτσα, Ντούρου, Παλκογιάννη, Παπασταύρου, Ακριτίδου Ζ., Μπαλογιάννη, Χριστοφορίδου, Τσαϊκόφσκι, Ακριτίδου Κ., Μανιατογιάννη (L).

1 σχόλιο

  • Comment Link Ξένος Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2013 17:32 posted by Ξένος

    Μονο η ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ επαιξε, δεν επαιξαν οι υπολοιπες ομαδες ; Γραψτε και τα αλλα αποτελεσματα...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ