1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-11-2013 11:46

Kυπελλούχος ΕΣΠΕ Μακεδονίας ο Ποσειδώνας Βέροιας

Σε έναν αγώνα διαφήμιση του βόλεϊ, η γυναικεία ομάδα του Ποσειδώνα Βέροιας πραγματοποίησε καταπληκτική εμφάνιση, κατέκτησε το Κύπελλο γυναικών της Ε.Σ.ΠΕ.Μ. της περιόδου 2013-2014 νικώντας στο ουδέτερο γήπεδο του Αιγινίου τον Πιερικό με 3-2 σετ.

Οι δύο ομάδες ήταν της ίδιας περίπου δυναμικότητας, πολύ καλού επιπέδου, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να έχει σασπένς και πολύ όμορφες φάσεις και μεγάλες εναλλαγές στο σκορ. Στο τέλος τα κορίτσια του Ποσειδώνα φάνηκαν πιο αποφασιστικά και ζήτησαν περισσότερο τη νίκη.

Λίγοι φίλαθλοι βρέθηκαν στο γήπεδο αλλά η ατμόσφαιρα εξαιρετικά όμορφη. Η οργάνωση του αγώνα αρτιότατη χάρη στην άψογη φιλοξενία της Νίκης Αιγινίου.

Από την ομάδα της Βέροιας δεν υπάρχουν ιδιαίτερα διακριθείσες. Ολα τα κορίτσια έδωσαν ότι μπορούσαν για τη νίκη. Από την ομάδα της Κατερίνης εντύπωση έκανε η ΄Αλκηστη Καραφουλίδου, χωρίς να υστερήσουν τα υπόλοιπα κορίτσια.

Οι διαιτητές κκ. Σομαράκης Μανόλης και Χριστοφορίδης Ομηρος πολύ καλοί, χωρίς σημαντικά λάθη.

Τα σετ : 25-27, 30-28, 25-27, 25-18 και 15-9.

Σύνθεση: ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ : (ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ) Κιρμανίδου Μαρία, Τσιάμη Φρίντα, Μοσχά Παναγιώτα, Ζησιού Κορνηλία, Βαφειάδου Χρυσάνθη, Τσιούχα Χρυσάνθη(αρχική εξάδα), Γρηγοριάδου Αρχοντή (libero), Ιωακειμίδου Ρωξάνη, Αξιώτη Αγγελική, Τσακελίδου Κωνσταντίνα, Πιλιτσίδου Ρία, Βασιλειάδου Αναστασία

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ : (ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΡΡΗΣ) Παναγιωτίδου Κατερίνα, Τσιουτσιούλη Εύα, Χαραλαμπίδου Μ , Καλπακίδου Ευδ., Καραφουλίδου ΄Αλκηστη, Γκουτζαμάνη Χρ. (αρχική εξάδα), Καλαιτζή Ευμ. (libero), Σούλη Αγγελ., Τσιγκαροπούλου Μ, Παπαδοπούλου Ολυμπ., Γκόλτσιου Ευδ., Θεοχαροπούλου Θωμ.,

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής του Ποσειδώνα κ. Στέργιος Λουκάς, δήλωσε: Συγχαρητήρια στα κορίτσια μου. Πήραν ένα τίτλο σήμερα που ήθελαν τόσο πολύ. Εύχομαι καλή πορεία στα κορίτσια του Πιερικού. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Νίκης Αιγινίου για την άρτια διοργάνωση του τελικού και για την άριστη φιλοξενία τους.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ