1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
22-09-2013 13:12

Επιθεώρηση Δημάρχου στο κλειστό γυμναστήριο Μαΐστρου

Την Πέμπτη ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ.Βαγγέλης Λαμπάκης επισκέφθηκε το Κλειστό Γυμναστήριο Μαΐστρου για να ελέγξει από κοντά μία από τις αθλητικές υποδομές τις πόλης και να δώσει λύσεις στις ελλείψεις που παρουσιάζει.


Την ώρα της ''εφόδου'' είχαν προπόνηση οι Ακαδημίες Βόλεϊ των Αμαζόνων Μαΐστρου και ο Δήμαρχος άκουσε με προσοχή τις Μίνι Αμαζόνες για τα θέματα που απασχολούν την ομάδα. Τα θέματα αυτά κυρίως έχουν να κάνουν με την βελτίωση του γηπέδου στο οποίο γυμνάζονται, όχι μόνο οι ίδιες αλλά και εκατοντάδες άλλα παιδιά της ομάδας τους και άλλων ομάδων από διάφορα αθλήματα. 

Μία μικρή κερκίδα που θα εξυπηρετεί τους θεατές στους αγώνες και τις προπονήσεις, αποκατάσταση του φωτισμού και της θέρμανσης, στεγανοποίηση των παραθύρων είναι μερικές από τις απαραίτητες παρεμβάσεις που συμφωνήθηκε ότι πρέπει να υλοποιηθούν άμεσα.

Ο Δήμαρχος, που συνοδευόταν από τον αντιδήμαρχο κ.Γιώργο Ουζουνίδη και τον πρόεδρο του αθλητικού οργανισμού κ.Σάββα Σεφεριάδη, υποσχέθηκε ότι το κλειστό γυμναστήριο Μαΐστρου θα συντηρηθεί και θα εξοπλιστεί με τις απαραίτητες υποδομές ώστε να αποτελέσει μια αξιοπρεπή αθλητική υποδομή της Αλεξανδρούπολης.

Από την μεριά των Αμαζόνων Μαΐστρου, εκτός από τους προπονητές, παρών ήταν ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας κ.Σταύρος Χατζής που ενημέρωσε τον Δήμαρχο και τους αντιδημάρχους για τις ελλείψεις στις αθλητικές υποδομές που γυμνάζεται η ομάδα και τους ανέφερε ότι η καινούργια χρονιά ξεκίνησε με ενθουσιασμό και ελπίδες για τις Αμαζόνες. Επίσης πρόσθεσε ότι τα ''μεγάλα'' τμήματα (Παγκορασίδες-Κορασίδες) δουλεύουν συστηματικά από τις 2 Σεπτεμβρίου ενώ τα ''νέα'' τμήματα (Μίνι 1,2) ξεκίνησαν στις 10 Σεπτεμβρίου με πολλές νέες προσθήκες μικρών Αμαζόνων

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ