1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-09-2013 13:04

«Τα όνειρά μου θα μείνουν ανεκπλήρωτα»

Πληθαίνουν οι φωνές από την Εδεσσαϊκή, που διαμαρτύρονται για την άνιση μεταχείριση που έχουν από την τοπική αυτοδιοίκηση σε σχέση με τις άλλες ομάδες της Έδεσσας. Το volleynews.gr έλαβε επιστολή και από αθλητή του συλλόγου, που όπως υποστηρίζει, δεν έχει που να προπονηθεί καθώς ο δήμος της περιοχής εξασφάλισε στην ομάδα του λίγες ώρες, ενώ για… συμπλήρωμα τους στέλνει να προπονηθούν στο παλιό και πλημυρισμένο κλειστό γυμναστήριο


«Ονομάζομαι Σωτήρης Γιάγκος είμαι 16 χρονών και είμαι βολεϊμπολίστας του συλλόγου Εδεσσαϊκη Γ.Ε.  Πέρσι αγωνίστηκα στο παιδικό πρωτάθλημα της Ε.Σ.ΠΕ.Μ.  και για πρώτη φορά με το αντρικό  τμήμα,   στο περιφερειακό πρωτάθλημα των ανδρών. Επίσης κλήθηκα να προπονούμαι με το κλιμάκιο επιλογής της ένωσης για τις προ-εθνικές  παίδων.

Και πέρσι και φέτος αντιμετωπίζουμε σαν ομάδα έναν πρωτοφανή και  ανεξήγητο  παραγκωνισμό από τους υπεύθυνους του Δήμου της πόλης μας της ‘Έδεσσας , όσον αφορά την παραχώρηση ωραρίων για προπονήσεις με την ομάδα μας , στα δημοτικά γυμναστήρια.

Προσπαθήσαμε πολλές φορές αυτά τα 2 χρόνια και εμείς οι παίκτες και οι προπονητές και η διοίκηση να θέσουμε το πρόβλημα μας στους υπευθύνους , αλλά  αυτοί δεν μπορέσανε να βρούνε 3 βραδινά ωράρια σε 2 γυμναστήρια να προπονηθούμε την βδομάδα ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ…  ούτε πέρσι ούτε φέτος … και μας έστελναν να προπονηθούμε σ ‘ένα πλημυρισμένο μη λειτουργικό σχολικό γυμναστήριο όπου μόνο πρόσθιο και ύπτιο μπορούσαμε να μάθουμε.

Εγώ προσωπικά και όλοι οι συμπαίκτες  μου πλέον και στο αντρικό και στο παιδικό τμήμα νιώθουμε πως δεν έχουμε τα ίδια δικαιώματα με τους αθλητές των υπολοίπων Εδεσσαϊκών συλλόγων και δεν μπορούμε να καταλάβουμε  γιατί… αφού οι απαιτήσεις του συλλόγου μας είναι οι ελάχιστες …

Αγαπώ το βόλεϊ , θέλω να προχωρήσω και να φτάσω « ψηλά»  , πέρσι  χάσαμε πολύ «   έδαφος » σαν αθλητές  λόγω αυτής της κατάστασης και φέτος αν παραμείνει έτσι ,  πιστεύω πως θα μείνουν τα όνειρα μου ανεκπλήρωτα…. Χαρακτηριστικά  αναφέρω πως τηλεφώνησε ο προπονητής μου από το κλιμάκιο κ. Α. Τράίος  στον προπονητή της ομάδας μου για να του πει ποιες ασκήσεις πρέπει να κάνω ….αλλά δεν ήξερε πως δεν έχω πού να τις κάνω στην πρωτεύουσα του Νομού Πέλλας.

Επίσης , θέλω να ξέρω εάν η Ομοσπονδία του βόλεϊ μπορεί να μας βοηθήσει γιατί νιώθουμε εντελώς ξεκρέμαστοι.

Τέλος δεν μπορώ να καταλάβω  , πώς  κάποιοι άνθρωποι που κατέχουν  τέτοιες θέσεις στην κοινωνία μας  μπορούν και λειτουργούν  τόσο ανεύθυνα.  Ελπίζω το συντομότερο  βρεθεί μια λύση για ένα θέμα που δεν έπρεπε να απασχολεί κανέναν.
Ευχαριστώ για την φιλοξενία .

ΓΙΑΓΚΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ,
ΠΑΙΚΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΪΚΗΣ Γ.Ε.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ