Εκτυπώστε τη σελίδα
14-09-2013 11:23

Με πρόεδρο Ζεμπίλη και στόχο την ενότητα και την ανάπτυξη

Mε πρόεδρο τον Αντώνη Ζεμπίλη και με μεγάλο στόχο την ενότητα και την ανάπτυξη θα πορευτεί στο μέλλον ο ΟΠΕ Χαλκίδας. Πριν δέκα μέρες στον ισοτρικό σύλλογο έγιναν εκλογές και η νέα διοίκηση στοχεύει σε πλούσιες δράσεις όπως η ανάδειξη μεγάλων μορφών που πέρασαν από το βόλεϊ της περιοχής όπως η Ιορδανίδου, ο Μιχαλόπουλος, ο Αδάμ και άλλοι... 
Η σύνθεση τού νέου ΔΣ, όπως προέκυψε από τις εκλογές της 4ης Σεπτεμβρίου είναι:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ζεμπίλης Αντώνης

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ-Καραντάκης Δημήτρης

ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ/ΕΦΟΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ/ΕΦΟΡΟΣ ΠΑΙΔΩΝ,ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-Ρουσόπουλος Κώστας

ΤΑΜΙΑΣ-Συκοβάρης Δημοσθένης

ΕΦΟΡΟΣ-Μανδηλάρης Κώστας

ΓΕΝ.ΑΡΧΗΓΟΣ-Αποστολίδης Δημήτρης

ΑΝΑΠΛ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ-Μαστρογιαννάκη Κυριακή

Το νέο Δ.Σ. πλαισιώνουν εθελοντικά ο Κώστας Μπαρούτας που θα έχει ρόλο στις Δημόσιες Σχέσεις καί έφορος ανδρών, καθώς και ο Νίκος Σταματίου σαν έφορος κορασίδων, παγκορασίδων.

Σύντομα θα υπάρξει και ορισμός εφόρου στην ομάδα των γυναικών.

Το νέο ΔΣ ευχαριστεί όλους για την συμμετοχή τους και χαιρετίζει τγν επανένωση όλων των δυνάμεων τού αθλήματος στην πόλη μας στα πρόσωπα παλαιών παικτών και παραγόντων,όπως ο Τάκης Αποστολίδης πού έβαλε το πρώτο λιθάρι για των δημιουργία τού βόλεϊ στην Χαλκίδα.

Ακόμα επισημαίνει ότι στην παρούσα φάση είναι ο ΜΟΝΟΣ σύλλογος στην πόλη πού διαθέτει αγωνιστικά τμήματα.

Επίσης προειδοποιεί ότι αν χρειαστεί, θα αντιδράσει αποφασιστικά σε κάποιους "παράγοντες" που κατά το πολύ πρόσφατο παρελθόν προσπάθησαν με δόλιο και ανέντιμο τρόπο να αποτρέψουν την προαναφερθείσα συνένωση.

Τέλος στις 22/9/2013 στο κλειστό τού ΔΑΚ και από 10.00 μέχρι 13.00 θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα τού ΔΟΑΠΠΕΧ η γιορτή τού βόλεϊ με διοργάνωση Τουρνουά Μίνι Βόλεϊ καθώς και αγώνα μεταξύ σχεδόν όλων των παλαιμάχων πού τίμησαν με την παρουσία τους το βόλεϊ της Χαλκίδας.

Ανάμεσά τους και αθλητές με μεγάλες διακρίσεις,όπως ο Θανάσης Μιχαλόπουλος, η Σοφία Ιορδανίδου και ο Χρήστος Αδάμ που σήμερα είναι και προπονητής του συλλόγου.

Κατά την διάρκειά της θα συγκεντρωθούν τρόφιμα, ρουχισμός κλπ πού θα διατεθούν μέσω τού Κοινωνικού Παντοπωλείου τού Δήμου και άλλων φορέων σε ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας γιατί πιστεύουμε ότι ο αθλητισμός είναι και ένας κοινωνικός θεσμός πού αντικατοπτρίζει την κοινωνία και τον πολιτισμό της, καταλήγει η ανακοίνωση της νέας διοίκησης της ΟΠΕΧ.