Εκτυπώστε τη σελίδα
20-05-2019 18:11

Ο θρυλικός Πανσερραϊκός επιστρέφει στο βόλεϊ μετά από 20 χρόνια!

Η επιμονή και υπομονή του Κώστα Ριζόπουλου να εμπνεύσει τους νέους παράγοντες στις Σέρρες αλλά και τις παλιές δυνάμεις του βόλεϊ στην πόλη, σε συνδυασμό με τις δύο σημαντικές εκδηλώσεις που έγιναν τον τελευταίο χρόνο χάρις και την πολύτιμη βοήθεια του πρώην αθλητή και αντιδημάρχου Βασίλη Τερζή φέρνουν τους πρώτους καρπούς καθώς η διοίκηση του ιστορικού Πανσερραϊκού σε μία ιστορική απόφαση ανακοίνωσε την επαναλειτουργία του τμήματος βόλεϊ.

Η αρχή θα γίνει με γυναικείο τμήμα και σε δεύτερο χρόνο ο στόχος είναι να λειτουργήσει και ανδρικό τμήμα. Ο Πανσερραϊκός λειτούργησε το τμήμα βόλεϊ μέχρι το 2000 και μετά το τμήμα αδράνησε.

Το πρόβλημα είναι πως στα 20 χρόνια που μεσολάβησαν η ΕΟΠΕ έκανε διαγραφή του σωματείου και ο Πανσερραϊκός θα πρέπει να κάνει νέα εγγραφή. Αυτό βέβαια είναι το τελευταίο που απασχολεί την ομάδα των ανθρώπων που δηλώνουν ορεξάτοι και ενθουσιασμένοι να ξεκινήσουν κάτι από την αρχή με αρχικό στόχο να δώσουν ευκαιρίες στα νέα παιδιά.

Οι εκδηλώσεις που «έριξαν τον σπόρο»

Η διοργάνωση του φάιναλ-4 του κυπέλλου γυναικών πριν από περίπου δύο μήνες και η ιστορική εκδήλωση που τιμήθηκαν όλοι οι θρύλοι του σερραϊκού βόλεϊ πριν από ένα χρόνο έφεραν και πάλι το βόλεϊ στο προσκήνιο στις Σέρρες. Ο ακούραστος Κώστας Ριζόπουλος δεν σταματάει τις προσπάθειες για να υπάρξει επαναδραστηριοποίηση και φαίνεται πως αυτή τη φορά βρήκε πρόσφορο έδαφος.

Σύντομα θα γίνουν και οι επίσημες ανακοινώσεις. Οταν στελεχωθεί το τμήμα και γίνει η πρώτη αποτίμηση της προσπάθειας θα τεθούν και οι αγωνιστικοί στόχοι, ενώ θα πρέπει να βρεθούν ώρες και στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης.

Η πρωτοβουλία πάντως εγκρίθηκε από τη νέα διοίκηση του ΜΓΣ Πανσερραϊκός του Τάσου Παναγιώτου που έχει στόχο την ίδρυση νέων τμημάτων και δραστηριοτήτων. Ετσι με βάση τις αποφάσεις της τελευταία συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου (Τετάρτη 15/5) ιδρύεται Τμήμα πετοσφαίρισης Γυναικών και Τμήμα δρομέων μεγάλων αποστάσεων. Παράλληλα ξεκίνησαν οι διαδικασές εκκαθάρισης της Ανώνυμης εταιρείας  «Πανσερραϊκός 1964 Π.Α.Ε.»

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΜΓΣ Πανσερραϊκός αναφέρει:

Στην συνεδρίαση  που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Μαΐου συζητήθηκαν και πάρθηκαν αποφάσεις για τα παρακάτω ζητήματα:
    1. Εγκρίθηκε η εκκίνηση της διαδικασίας λύσης-εκκαθάρισης της Ανώνυμης Εταιρείας « ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964 Π.Α.Ε.» με εκπρόσωπο τον δικηγόρο κ. Σπύρο Χριστοφορίδη, ο οποίος θα παραστεί στις 7/6/19 στο Μονομελές Πρωτοδικείο Σερρών για την διεκπεραίωση της ως άνω εντολής.
    2. Αποφασίστηκε η δημιουργία νέου αθλητικού τμήματος Πετοσφαίρισης Γυναικών.
    3. Αποφασίστηκε η δημιουργία τμήματος δρομέων Υγείας που περιλαμβάνει δρόμους μεγάλων αποστάσεων, υπεραποστάσεων και δρομικών γεγονότων Υγείας Λαϊκού-Μαζικού αθλητισμού.
    4. Εγκρίθηκε η συνεργασία των τμημάτων Καλαθοσφαίρισης ΜΓΣ Πανσερραϊκός – ΑΕ Σερρών.

Σχετικά άρθρα