1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
02-03-2016 16:05

Με ξεχωριστή μέρα βόλεϊ στην Ορεστιάδα

Μια πολύ όμορφη εκδήλωση που περιλάμβανε ένα φιλικό αγώνα βόλεϊ μεταξύ των παμπαίδων του Άθλου Ορεστιάδας και του 2ου γυμνασίου Ορεστιάδας οι οποίοι και ήταν συνδιοργανωτές στα πλαίσια της πανευρωπαϊκής δράσης «ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΛΕΪ ΑΚΟΜΗ» υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ) και της Ευρωπαϊκης Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (CEV) η οποία έλαβε χώρα στο παλιό κλειστό γυμναστήριο Ορεστιάδας στις 29 Φεβρουαρίου 2016.
Ήταν καταρχάς μία γιορτή του βόλεϊ που είχε ως πρωταγωνιστές τους αθλητές οι οποίοι το διασκέδασαν. Παίχτηκε ένα σετ των 29 πόντων και αγωνίστηκαν όλοι οι αθλητές κατά την διάρκεια του. Σε όλους τους συμμετέχοντες δόθηκαν αναμνηστικά μπλουζάκια με το λογότυπο της δράσης Onemoreday4volleyball , τα λογότυπα του Άθλου Ορεστιάδας και του 2ου γυμνασίου Ορεστιάδας ‘ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΙΖΥΗΝΟΣ’ και από ένα δίπλωμα συμμετοχής.

Τα διπλώματα συμμετοχής απένειμε στους αθλητές ο Δήμαρχος Ορεστιάδας κος Μαυρίδης Βασίλειος.

Από την πλευρά μας ως Άθλος Ορεστιάδας θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους αθλητές για την συμμετοχή τους, τον διευθυντή του 2ου γυμνασίου Ορεστιάδας κο Λαυκίδη Απόστολο για την αποδοχή της πρόσκλησης να συνδιοργανώσουμε την εκδήλωση αυτή, τους προπονητές Ντινούδη Κων/νο του Άθλου Ορεστιάδας και Λαυκίδη Απόστολο του 2ου γυμνασίου Ορεστιάδας για το κοουτσάρισμα των ομάδων τους, τους Φιλιππίδη Αθανάσιο και Σκαρλατίδη Αθανάσιο για την βοήθεια τους στον ρόλο των διαιτητών του αγώνα, τον φωτογράφο μας Τριανταφυλλίδη Δημήτριο για τις εκπληκτικές φωτογραφίες του αγώνα και του τουρνουά και τον DJ BOOM για τις μουσικές επιλογές.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ