1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-12-2015 13:05

Μία νίκη και μία ήττα για τον Άθλο

Η ομάδα των γυναικών του Άθλου Ορεστιάδας στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής της Β Εθνικής κατηγορίας πέρασε νικηφόρα με 0-3 σετ και από τις Φέρρες όπου αντιμετώπισε την τοπική Θύελλα σε 1 ώρα και 14 λεπτά.
Η ομάδα του Άθλου κέρδισε τα δύο πρώτα σετ πιο εύκολα με 17-25 , στο τρίτο σετ η ομάδα της Θύελλας ανέβασε την απόδοση της αλλά και πάλι ο Άθλος πήρε και αυτό το σετ με 22-25 και το παιχνίδι με 0-3 σετ. Επόμενος αγώνας για την ομάδα των γυναικών του Άθλου Ορεστιάδας είναι το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016 στις 19:00 εντός έδρας με αντίπαλη ομάδα τις Αμαζόνες Μαίστρου

ΘΥΕΛΛΑ ΦΕΡΡΩΝ – ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ 0 – 3

ΘΥΕΛΛΑ ΦΕΡΡΩΝ ( ΚΑΒΑΡΑΤΖΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ) Λάλοβιτς, Κουνδουράκη, Ψωμιάδη, Κατσιπτσάκη, Γραμματικάκη, Τερζή, Ιγνατιάδου (λ) , Λογαρά, Τσολακάκη, Βαφειάδου, Κεσεσίδου, Κουνδουράκη.

ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ) Καρδαμανίδου, Πασαλίδου, Κωνσταντάρα, Δεμερδεσλή, Πεχλεβανίδου Α, Φιλιππίδου (λ), Μπαξεβανίδου, Βαγγελτζίκη, Πεχλεβανίδου Μ, Βασιλειάδου Κων/να.

ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ – Α.Ο.ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ 0-3

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΕΠΕΣΘράκης

Οι παμπαίδες του Άθλου Ορεστιάδας γνώρισαν την ήττα στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος των παμπαίδων της ΕΠΕΣ Θράκης με 0-3 εντός έδρας από την πιο έμπειρη ομάδα του Α.Ο.Ορεστιάδας που είχε στην σύνθεση της αθλητές που αγωνίζονται και στο παιδικό τμήμα του Α.Ο.Ο. Οι προπονητές των δύο ομάδων έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές . Από την ομάδα του Άθλου απουσίαζαν δύο βασικοί αθλητές οι Μπούχτσιος Σταύρος και Ζουμπούλης Γεώργιος Ο επόμενος αγώνας για τους παμπαίδες του Άθλου Ορεστιάδας θα διεξαχθεί την Κυριακή 24 Ιανουαρίου στις 19:00 εκτός έδρας με τον Έβρο Σουφλίου.

ΤΑ ΣΕΤ  0 – 3 (21-25, 15-25,18-25)

ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (ΝΤΙΝΟΥΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ) Καρράς Κ, Γεωργίο, Μήτρογλου, Μυρτσίδης, Καρράς Γ, Τσολακίδης, Κουματζίδης, Σγουρίδης, Καδόπουλος, Τσιομπανίδης.

Α.Ο.ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (ΠΑΣΑΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ) Σεβαστόπουλος, Μποζίδης Π, Παπαναστασίου, Νερατζίδης, Μποζίδης, Ράζγκελης, Αντωνιάδης, Πετρούσης, Πεχλιβανίδης, Παλλίδης, Πάλλας, Κυρατλής.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ