Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
11-07-2015 14:51

Μεταγραφική... καταιγίδα από τον Φοίνικα Αλεξανδρούπολης

Τα νέα της μεταγραφικά χτυπήματα ανακοίνωσε ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολη.
Όπως ανακοινώθηκαν στη προσωπική σελίδα της ομάδας στο facebook, από τη νέα περίοδο στο Φοίνικα θα αγωνίζονται η 19χρονη κεντρικός Κατερίνα Αλεξάκη με ύψος 1.82 από τη Νίκη Αλεξανδρούπολης, η 18χρονη ακραία με ύψος 1.80 Ίρια Πιτακούδη από τον ΑΟ Μαΐστρου (πέρυσι αγωνιζόταν στο Φοίνικα ως δανεική), την 20χρονη ακραια Αναστασία Ζαραφίδου από τον Αρίων Πτολεμαΐδας και η 20χρονη ακραία Σοφία Γκαγκαρίδου από τον Πήγασου Πολίχνης.

Σχετικά άρθρα

  • Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση για τον Πήγασο Πολίχνης
    Ο Πήγασος Πολίχνης ανακοίνωσε ενόψει της συμμετοχής του στην Α2 ανδρών, την επιστροφή του λίμπερο Δημήτρη Γκιουγκη την μεταγραφή του πασαδόρου Αλεξάνδρου Γραμμενουδη. και την μεταγραφή του πασαδόρου Γιώργου Χρηστακου!
  • Αστέρας Γρεβενών: «Για ποιούς λόγους δεν μπορέσαμε να μείνουμε στην Α2 γυναικών»
    Ανακοίνωση εξέδωσε ο Αστέρας Γρεβενών με την οποία ενημερώνει το φίλαθλο κοινό του και όχι μόνο για την αδυναμία συμμετοχής του στην Α2 γυναικών και την αντικατάσταση του από τον Φοίνικα Αλεξανδρούπολης, ο οποίος θα πάρει μέρος στην κλήρωση της κατηγορίας που είναι προγραμματισμένη για σήμερα στις 15.00 στα γραφεία της ΕΟΠΕ.
  • Τριπλό μεταγραφικό κτύπημα απο τον Απόλλωνα Καλαμάτας
    Τριπλή μεταγραφική κίνηση από τον φιλόδοξο Απόλλωνα Καλαμάτας. Η διοίκηση της Μεσσηνιακής ομάδας στην προσπάθεια της να δημιουργήσει ενόψει της νέας σεζόν , ένα ρόστερ πρωταθλητισμού, ανακοίνωσε την λίμπερο Σωτηρία Γάκη, την διαγώνια Κατερίνα Ντουσάκη και την κεντρική Ειρήνη Σακελλαρίου.
  • Αντίστροφη μέτρηση για το 2ο διεθνές τουρνουά γυναικών του Φοίνικα Αλεξανδρούπολης
    Για δεύτερη συνεχή χρονιά o Φοίνικας θα διοργανώσει το Σαββατοκύριακο 22 & 23 Σεπτεμβρίου στηνΑλεξανδρούπολη,, το 2ο Διεθνές τουρνουά βόλεϊ γυναικών με ελεύθερη είσοδο για τους φιλάθλους.
  • Μεταγραφικό μπαράζ απο τους Ίωνες
    Ολοκλήρωσαν το μεταγραφικό τους μπαράζ οι Ίωνες. Συγκεκριμένα η διοίκηση της αθηναϊκής ομάδας που θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β΄εθνικής ΕΣΠΑΑ ανακοίνωσε εκτός από την πασαδόρο Σιμιτζή και την λίμπερο Νυδριώτη πριν λίγες μέρες, την απόκτηση επίσης έξι παικτριών.