1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-09-2014 19:53

«Να αναδείξουμε το γυναικείο βόλεϊ στην πόλη»

Την ανάδειξη του γυναικείου βόλεϊ στην περιοχή έχει θέσει ως κυριότερο στόχο η νέα Διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Ν. Βύσσας. Όπως  ανέφερε ο Πρόεδρος του Ομίλου, Παζαρίδης Δημήτρης σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ «Πιστεύουμε ότι στην περιοχή μπορεί να αναπτυχθεί σε υψηλό επίπεδο το γυναικείο βόλεϊ, εμπλέκοντας περισσότερα παιδιά στον χώρο του αθλητισμού».

«Εφικτός στόχος είναι να πάρουμε το Περιφερειακό πρωτάθλημα ΑΜ-Θ, που τιμητικά ονομάζεται Β' Εθνική. Γι' αυτό έχουμε κάνει σοβαρές και δυναμικές κινήσεις, όπως μεταγραφές με 3 ηχηρά ονόματα τη Νικολού Άννα (ακραία) που έχει αγωνιστεί στην Εθνική, τη Δανάη Δίγκα (πασαδόρος) κι αυτή αγωνίστηκε στην Εθνική και τη Στέλλα Κωνσταντινίδου (λίμπερο) που αγωνιζόταν στην Α2. Η παλιά ομάδα έχει 24 αθλήτριες και 2 παίκτριες μετακινήθηκαν από την Ορεστιάδα». Παράλληλα, όμως έχει δημιουργηθεί και Τμήμα αντρικού βόλεϊ που θα συμμετέχει στο Περιφερειακό πρωτάθλημα.

Ο Α.Ο.Βύσσας φέτος έχει κλείσει συμφωνία με νέους προπονητές, τόσο για τις μεγάλες ομάδες, όσο και για τα Τμήματα Υποδομών.

Γυναικεία ομάδα: Σταυρόπουλος Γεώργιος
Ανδρική ομάδα: Βλασακίδης Αναστάσιος
Αναπτυξιακά τμήματα: Σκαρλατίδης Αθανάσιος, Κόβατς Μιχαήλ, Δούλιας Γεώργιος
Τμήμα Βύσσας: Τεμελούδης Κωνσταντίνος

Μάλιστα, οι προπονήσεις για τους αθλητές – τριες της Ορεστιάδας θα γίνονται στο παλιό κλειστό της Ν. Ορεστιάδας για να αποφευχθούν οι μετακινήσεις αθλητών που διαμένουν στην πόλη. Παράλληλα, όπως σημείωσε ο Γ. Γραμματέας, Γιάννης Ράπτης ήρθαν σε συμφωνία με τη «Θύελλα» Κυπρίνου και την τοπική κοινότητα και θα γίνονται προπονήσεις γυναικείου βόλεϊ εκεί σε κορίτσια 7-14 ετών. Επίσης, ήδη υπάρχει συνεργασία τεχνική και σε επίπεδο φιλικών αγώνων με τη Βουλγαρική Μαρίτσα Πλόβντιφ που ασχολείται με γυναικείο βόλεϊ αλλά και με τουρκική.

Τον λόγο πήραν και οι προπονητές οι οποίοι υποστήριξαν ότι υπάρχει δυνατότητα και υποδομές για την ανάπτυξη του γυναικείου βόλεϊ, ενώ διεμήνυσαν πως υπάρχει ενδιαφέρον τόσο από γονείς, όσο και από ανθρώπους πανελλαδικά που ασχολούνται με το άθλημα. Παράλληλα, σημείωσαν ότι θα υπάρχει συνεργασία μεταξύ όλων των προπονητών που θα παρακολουθούν τους αθλητές σε όλα τα επίπεδα. «Θέλουμε να δημιουργήσουμε μία Σχολή, όσον αφορά το τεχνικό πεδίο, κι αυτό απαιτεί τη συμβολή όλων των προπονητών», ανέφερε ο κ. Παζαρίδης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ