1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
18-08-2014 11:50

Ολοκληρώνεται ο σχεδιασμός στον Φοίνικα Αλεξανδρούπολης

Όλες οι ομάδες ξεκινούν σιγά σιγά την προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν, κάτι που ισχύει και για τον Φοίνικα Αλεξανδρούπολης.

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ φιλοδοξεί φέτος να βρεθεί σε ανταγωνιστικό επίπεδο, κάνοντας μια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΘΡ. Αναμένονται κάποιες ακόμα μεταγραφές, ώστε να είναι πανέτοιμη η ομάδα για την καινούρια αγωνιστική περίοδο.

Στη διοίκηση περιμένουν μια εξέλιξη την Δευτέρα 18/8 που αν πάνε όλα καλά θα πρόκειται για πολύ καλή προσθήκη και έπεται και συνέχεια. Το βέβαιο είναι πως πολλά θα εξαρτηθούν από το πως θα εξελιχθούν τα πράγματα την Δευτέρα.

Όσον αφορά την προετοιμασία αυτή έχει οριστεί για τις 25 Αυγούστου, ενώ στις 20 του μήνα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση στα γραφεία του συλλόγου, όπου θα χορηγηθεί το αθλητικό υλικό στις παίκτριες και το τεχνικό τιμ και θα τεθούν επί τάπητος οι στόχοι για την νέα χρονιά.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ