1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-02-2014 13:19

Συνάντηση κορυφής στην Κομοτηνή με... μεταγραφή Φάκα

Το κλίμα στην προπόνηση του ανδρικού τμήματος βόλεϊ ήταν εορταστικό, μετά την ευχάριστη εξέλιξη στην Ξάνθη το απόγευμα της Κυριακής, η οποία έφερε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα την ομάδα της ΑΕ Κομοτηνής να κατακτά τον τίτλο στον Δ' Όμιλο της Β' Εθνικής και να είναι μια ανάσα από την άνοδο στην Α2 Κατηγορία. 
 
 
Το ευχάριστο κλίμα συνεχίστηκε και εκτός παρκέ, καθώς στην προπόνηση της ομάδας (οι προπονήσεις συνεχίζονται ενόψει του αγώνα μπαράζ που πιθανότατα να κληθεί να δώσει η ομάδα της Κομοτηνής) βρέθηκε ο Γιάννης Φάκας, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού βόλεϊ, όπου και συναντήθηκε με τον Τρύφωνα Εξάρχου και τον Γιάννη Χασλαμαίδη, οι οποίοι είχαν μία εγκάρδια συνομιλία, ενθυμούμενοι παλιές ιστορίες.

Αφορμή για την επίσκεψη του Γιάννη Φάκα στην Κομοτηνή, ήταν το γεγονός πως ο γιος του, Δημήτρης, είναι πλέον φοιτητής στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, καθώς πέρασε ως επιτυχών με τα μόρια των αθλητών. Έτσι, όπως έγινε γνωστό,  θα ενισχύσει και αυτός την ομάδα της ΑΕ Κομοτηνής για τα επόμενα χρόνια...

 
 
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ